Λύσεις Χρηματοδότησης

Λύσεις για όλους και χρηματοδοτήσεις για κάθε ανάγκη

Χρειάζεστε μία ευέλικτη μορφή χρηματοδότησης για  το κεφάλαιο κίνησης της εταιρείας σας; Επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε μία επένδυση ή αγορά στοιχείων παγίου ενεργητικού για την επιχείρησή σας; Ήρθε η ώρα να αγοράσετε, να επεκτείνετε ή ακόμα να ανακαινίσετε την επαγγελματική σας στέγη;

Εμείς φροντίζουμε να πραγματοποιήσετε τα σχέδιά σας για ανάπτυξη με έξυπνες λύσεις που θα ανταποκρίνονται τόσο στις ανάγκες όσο και στις δυνατότητες αποπληρωμής της επιχείρησής σας.

  • Τρεχούμενος λογαριασμός: Όριο χρηματοδότησης για  τις ανάγκες κεφαλαίου κίνησης που θα παρέχει καθημερινά ρευστότητα στην επιχείρησή σας.
  • Υπηρεσίες factoring: Εναλλακτική μορφή χρηματοδότησης του κεφαλαίου κίνησης, αλλά και διαχείρηση και ασφάλιση των εισπρακτέων σας. Προσφέρονται όρια εγχώριου factoring, εμπιστευτικής προεξόφλησης τιμολογίων και προεξόφλησης μεταχρονολογημένων επιταγών, εισαγωγικού και εξαγωγικού factoring.
  •  Δάνεια τακτής προθεσμίας: Επιχειρηματικά δάνεια που θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας.  Δάνεια για απόκτηση, επέκταση , ανακαίνηση της επαγγελματική σας στέγης , για αγορά άλλων στοιχείων παγίου ενεργητικού ή για επένδυση. Με ευέλικτους όρους και προϋποθέσεις, όσον αφορά το επιτόκιο και την αποπληρωμή προσαρμοσμένα στο επιχειρηματικό σας πλάνο και σχεδιασμένα σύμφωνα με τις ταμειακές σας προβλέψεις
  •   Ευρωπαϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα: Δάνεια και άλλες διευκολύνσεις με ευνοϊκούς όρους για ενίσχυση, επέκταση και ανάπτυξη της επιχείρησής σας. Η Τράπεζα Κύπρου συνεργάζεται με την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (ΕΤΕπ), το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), την Ευρωπαική Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD), την Κυπριακή Δημοκρατία και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Επενδύσεων (μέλος του ομίλου της ΕΤΕπ).
  •  Asset finance: Όρια stock finance ή δάνεια ενοικιαγοράς ως ένας γρήγορος, οικονομικός και αποτελεσματικός τρόπος για χρηματοδότηση των αναγκών σε μηχανήματα, εξοπλισμό σε καινούρια ή μεταχειρισμένα οχήματα. 
  •  Εμπορικές διευκολύνσεις: Όρια για διευκόλυνση των εμπορικών συναλλαγών όπως πιστώσεις εισαγωγής, πιστώσεις εξαγωγής, εγγυητικές επιστολές, σε συνδυασμό με υπηρεσίες διαχείρησης συναλλάγματος ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιχείρησης. 

 Για περισσότερες πληροφορίες  μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον λειτουργό εξυπηρέτησης σας σας στο Κέντρο Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που σας εξυπηρετεί.

Προειδοποίηση:

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της και να αποσύρει οποιοδήποτε Σχέδιο ανά πάσα στιγμή. Το επιτόκιο και η δόση του δανείου δύναται να τροποποιούνται από τον πιστωτή από καιρού εις καιρόν.

Διατρέχετε τον κίνδυνο να χάσετε την ακίνητη περιουσία σας, αν δεν πληρώνετε κανονικά τις δόσεις της υποθήκης ή οποιουδήποτε άλλου δανείου, το οποίο είναι εξασφαλισμένο με υποθήκη πάνω στην ακίνητη ιδιοκτησία σας.

 

Restart Επιχειρηματικό Δάνειο Eπιδότηση επιτοκίου μέχρι 3,50% από το Υπουργείο Οικονομικών για κεφάλαιο κίνησης, επαγγελματική στέγη, ή και επενδύσεις εντός της Κυπριακής Δημοκρατίας. Μάθε Περισσότερα
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.