Αποκτήστε ψηφιακά τον έλεγχο της επιχείρησής σας

 • Ψηφιακή σύνδεση για εταιρείες

  Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια βασική πλατφόρμα ηλεκτρονικών επιχειρηματικών τραπεζικών υπηρεσιών, απευθείας από το σύστημα Enterprise Resource Planning (ERP) της επιχείρησής σας.

 • Προσφερόμενες υπηρεσίες

  Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στα υπόλοιπα και σε πληροφορίες λογαριασμών, ιστορικό κινήσεων, κατάσταση συναλλαγών, δημιουργία μισθοδοσίας, συναλλαγών και μαζικών πληρωμών.

 • Μειωμένες χρεώσεις

  Επωφεληθείτε από τις μειωμένες χρεώσεις της Τράπεζας σε σύγκριση με τις παραδοσιακές αντίστοιχες συναλλαγές που προσφέρονται μέσω των καταστημάτων μας.

 • Βελτίωση απόδοσης Μέσω της 1bank επιτρέπεται η ανταλλαγή αρχείων με μεγάλο όγκο συναλλαγών χωρίς περιορισμούς στη συχνότητα φόρτωσης/εξαγωγής πληροφοριών.

Περισσότερες πληροφορίες

 • Τα 1bank B2B APIs (Application Programming Interfaces) είναι καθορισμένες διεπαφές, μέσω των οποίων γίνεται δυνατή η επικοινωνία ανάμεσα στο σύστημα ERP μιας εταιρείας και της πλατφόρμας ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης της Τράπεζας Κύπρου (1bank). Συγκεκριμένα, τα B2B APIs αποτελούν εργαλεία που επιτρέπουν στις επιχειρήσεις να έχουν απευθείας πρόσβαση σε λειτουργίες της 1bank μέσω των δικών τους ERP συστημάτων, χωρίς να είναι απαραίτητο να χρησιμοποιούν αποκλειστικά την 1bank.

 • Επιχειρήσεις που χρησιμοποιούν σύστημα ERP για τις λογιστικές τους εγγραφές και έχουν μεγάλο όγκο χρηματικών συναλλαγών.

 • Προσαρμογή και πλήρης έλεγχος των εσωτερικών διαδικασιών

  • Η πρόσβαση του προσωπικού της επιχείρησής σας ελέγχεται από το σύστημα της επιχείρησης και σύμφωνα με τις εσωτερικές της διαδικασίες.
  • Το υφιστάμενο σχήμα για την έγκριση των ηλεκτρονικών συναλλαγών σας παραμένει στην 1bank, εξασφαλίζοντας ότι η εταιρεία μέσω των προκαθορισμένων ατόμων της διατηρεί τον πλήρη έλεγχο της εκτέλεσης πληρωμών και την αυξημένη ασφάλεια που προσφέρει η χρήση των Digipass.

  Μείωση λειτουργικού κινδύνου από σφάλματα.

  • Οι διαδικασίες φόρτωσης αρχείων και εξαγωγής δεδομένων, αυτοματοποιούνται μέσω των 1bank B2B APIs.

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ξεχάσατε τους κωδικούς πρόσβασής σας;

Ξεκλειδώστε τη συνδρομή σας

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στον διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγηση, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.