Πως μπορεί η επιχείρησή σας να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα 1bank B2B APIs;

Πως μπορεί η επιχείρησή σας να αρχίσει να χρησιμοποιεί τα 1bank B2B APIs αποκομίζοντας τα οφέλη αυτής της τεχνολογίας;

ΒΗΜΑ 1 – Ζητήστε από το Τμήμα Τεχνολογίας σας ή του προμηθευτή του συστήματος ERP σας, να επισκεφθεί το B2B APIs Sandbox της Τράπεζας Κύπρου (https://sandbox.bankofcyprus.com/) για να ενημερωθείτε σχετικά με τις προσφερόμενες λειτουργίες και τον τρόπο επίτευξης της σύνδεσης με το ERP σύστημά σας.


ΒΗΜΑ 2 – Μόλις αποφασίσετε να προχωρήσετε με την υλοποίηση, επικοινωνήστε με τον Προσωπικό Λειτουργό Εξυπηρέτησης σας  για να σας καθοδηγήσει για την απαραίτητη διαδικασία υποβολής αιτήσεων.


ΒΗΜΑ 3 - Η τεχνική ομάδα του συστήματος ERP πρέπει να αρχίσει την διαδικασία προσαρμογής του συστήματός σας, για να επιτύχει το επιθυμητό επίπεδο επικοινωνίας με τα 1bank B2B APIs. Θα πρέπει αρχικά να δημιουργήσει λογαριασμό στο B2B APIs Sandbox και να δοκιμάσει (test) τη σύνδεση του ERP σας και της 1bank. Για να επιτευχθεί αυτό, η Τράπεζα Κύπρου σας προσφέρει το απαραίτητο περιβάλλον δοκιμών (testing environment).


ΒΗΜΑ 4 - Αφού ολοκληρώσετε τις δοκιμές (testing), οι κωδικοί που απαιτούνται για τη μετάβαση από το περιβάλλον δοκιμών (testing environment) στο περιβάλλον παραγωγής (production environment) θα δημιουργηθούν και θα παραδοθούν σε εσάς μέσω του Προσωπικού Λειτουργού Εξυπηρέτησής σας.


Σε περίπτωση που η τεχνική σας ομάδα χρειάζεται τεχνική υποστήριξη είτε κατά τη διάρκεια της εφαρμογής ή μετά, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω της επιλογής "Contact us" στο Sandbox.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.