Σχέδιο Υπεραγορών American Express


To Σχέδιο ισχύει για τις κάρτες American Express Blue, Green, Gold. Στο Σχέδιο Υπεραγορών American Express συμμετέχουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ, METRO, ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ και Παπαντωνίου και σας δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε με ποια από τις 4 υπεραγορές θα συμμετέχετε σε αυτό. Έτσι, όσο περισσότερο χρησιμοποιείτε την κάρτα σας για τις αγορές σας, τόσο πιο μεγάλη θα είναι η δωροεπιταγή για την επόμενη φορά.

Συγκεκριμένα θα έχετε:

  • 2% επιστροφή για ψώνια που κάνετε από την υπεραγορά της επιλογής σας.
  • Μέχρι 0,7% επιστροφή για ψώνια που κάνετε οπουδήποτε στην Κύπρο.

Πώς λειτουργεί το Σχέδιο;

  • Κάθε τρεις μήνες, θα λαμβάνετε μία δωροεπιταγή ίση με το ποσοστό επί του συνόλου των αγορών που έχετε κάνει με τις κάρτες Μπλε, Πράσινη και Χρυσή American Express.
  • Μπορείτε να εξαργυρώσετε τη δωροεπιταγή στα ταμεία των υπεραγορών εντός ενός έτους από την ημερομηνία έκδοσής της. Θα λάβετε αυτή τη δωροεπιταγή υπό την προϋπόθεση ότι η αξία της είναι €9 ή περισσότερα. Εάν η αξία της είναι μικρότερη από €9, οι συναλλαγές σας θα μεταφερθούν στο επόμενο τρίμηνο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους και προϋποθέσειςτου Σχεδίου πατήστε εδώ.

Το υφιστάμενο Σχέδιο Υπεραγορών θα τερματιστεί στις 31 Δεκεμβρίου 2018. Εντός Ιανουαρίου 2019, θα αποσταλεί ταχυδρομικώς στους πελάτες που συμμετέχουν στο Σχέδιο, δωροεπιταγή με όλο το ποσό που αντιστοιχεί στις συναλλαγές που θα έχουν πραγματοποιήσει μέχρι την τελευταία ημέρα ισχύος του Σχεδίου. Η δωροεπιταγή θα μπορεί να εξαργυρωθεί στην Υπεραγορά της επιλογής του πελάτη, το αργότερο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019.  

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.