Συνδέστε τους λογαριασμούς σας άλλων Τραπεζών στην 1bank

Η 1bank συνεχίζει να αναβαθμίζεται και να πρωτοπορεί παρέχοντάς σας  πλέον πρόσβαση μέσω του νέου Mobile Banking App και Internet Banking και σε λογαριασμούς που διατηρείτε με την Ελληνική Τράπεζα. Δεν χρειάζεται πλέον να χρησιμοποιείτε πολλές εφαρμογές (apps) ή ιστοσελίδες για να διαχειριστείτε τους λογαριασμούς σας. Μπορείτε να τους διαχειρίζεστε από ένα σημείο, μέσω του 1bank Internet & Mobile Banking.

Συγκεκριμένα, πέραν των υφιστάμενων προσωπικών και εξουσιοδοτημένων λογαριασμών σας στην Τράπεζα Κύπρου που διαχειρίζεστε μέσω του Internet & Mobile Banking της 1bank, έχετε πλέον τη δυνατότητα να συνδέσετε στη συνδρομή σας με απόλυτη ασφάλεια, λογαριασμούς που διατηρείτε με την Ελληνική Τράπεζα, ενώ κι άλλες Τράπεζες θα ακολουθήσουν σύντομα.

Πώς να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας μέσω Mobile Banking

Εάν είστε ιδιώτης συνδρομητής της 1bank, μέσω της επιλογής «Λογαριασμοί», σας δίνετε η νέα επιλογή «Άλλες Τράπεζες». Επιλέγοντας «Προσθήκη νέων Λογαριασμών» και ακολουθώντας μερικά απλά βήματα, μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης των λογαριασμών σας με την Ελληνική Τράπεζα. Σε περίπτωση που είστε εταιρικός συνδρομητής της 1bank, η ίδια διαδικασία μπορεί να γίνει μέσω της επιλογής «Πελάτες».

Πώς να συνδέσετε τους λογαριασμούς σας μέσω Internet Banking

Στην επιλογή «Ρυθμίσεις > Διαχείριση Λογ./Προσβάσεων Άλλων Τραπεζών», δίνονται οι επιλογές «Σύνδεση/Διαχείριση Λογ. Άλλων Τραπεζών» και «Διαχείριση Πρόσβασης Λογ. Τρ. Κύπρου».

Μέσω της επιλογής «Σύνδεση/Διαχείριση Λογ. Άλλων Τραπεζών», μπορείτε να επιλέξετε την Τράπεζα που επιθυμείτε και να ολοκληρώσετε τη διαδικασία σύνδεσης των λογαριασμών σας με τις πιο πάνω Τράπεζες.

Μέσω της επιλογής  «Διαχείριση Πρόσβασης Λογ. Τρ. Κύπρου» μπορείτε να ενημερωθείτε ή να διαγράψετε την πρόσβαση σε λογαριασμούς της Τράπεζας Κύπρου που ενδεχομένως εξουσιοδοτήσατε για να διαχειρίζεστε μέσω ηλεκτρονικών πλατφόρμων άλλων Τραπεζών.

Σημαντική προϋπόθεση για τη σύνδεση των λογαριασμών σας με τις πιο πάνω Τράπεζες, είναι να έχετε πρόσβαση στην πλατφόρμα ηλεκτρονικής τραπεζικής τους (Online Banking).

Επιτυγχάνοντας τη σύνδεση των λογαριασμών μέσω του Mobile & Internet Banking, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση, στα υπόλοιπα και πληροφορίες των λογαριασμών σας καθώς επίσης και στο ιστορικό κινήσεων.

Σύνδεση Λογαριασμών Άλλων Τραπεζών
Νέο Mobile Banking
Εγκατάσταση του Bank of Cyprus App Περισσότερα
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.