Αντικαταστήστε την παλιά συσκευή σας με Digipass SMS ή APP

Mε στόχο την παροχή ενισχυμένης ασφάλειας και ευκολίας στις συναλλαγές σας μέσω 1bank και λαμβάνοντας υπόψη τους κανονισμούς και οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης όσον αφορά τα ρυθμιστικά τεχνικά πρότυπα για την αυστηρή εξακρίβωση της ταυτότητας του πελάτη,  έχουμε εισαγάγει δύο νέες μεθόδους για την επιβεβαίωση της αυθεντικότητας των συναλλαγών μέσω των Ψηφιακών Καναλιών της 1bank, τα Digipass SMS & Digipass APP.

Ως εκ τούτου, η χρήση των παλιών συσκευών ασφαλείας Digipass (Go3, 550, 320 που φαίνονται στον πιο κάτω πίνακα), θα τερματιστεί μετά τις 13 Σεπτεμβρίου 2019.

Για την επίλυση τυχόν αποριών και ερωτημάτων, κάντε κλικ εδώ  για να δείτε συχνές Ερωτήσεις/Απαντήσεις.

Go3    
550                
320      

Πως μπορείτε να προμηθευτείτε ένα από τα νέα Digipass SMS & APP;

Οι συνδρομητές που έχετε στην κατοχή σας συσκευή ασφαλείας Digipass ( GO3, 550, 320), μπορείτε εύκολα να προμηθευτείτε ένα από τα νέα Digipass SMS ή APP μέσω του Internet Banking από την επιλογή Ρυθμίσεις > Διαχείριση Digipass > Αίτηση για νέο. Εφόσον ολοκληρώσετε την αγορά του Digipass, θα πρέπει να προχωρήσετε στην ενεργοποίησή του μέσω της επιλογής Ρυθμίσεις > Διαχείριση Digipass > Ενεργοποίηση / Εναλλαγή Χρήσης. Και οι δύο πιο πάνω ενέργειες απαιτούν τη χρήση της υφισταμένης συσκευής ασφαλείας Digipass που έχετε.

Εάν είστε κάτοχος συσκευής ασφαλείας Digipass Go3, σας προτρέπουμε όπως προμηθευτείτε το Digipass SMS .

Αν είστε κάτοχος Digipass συσκευής ασφαλείας 550 ή 320 το οποίο χρησιμοποιείτε για αποστολή οδηγιών μέσω fax ή/και για παραγωγή κωδικού passcode για είσοδο στην 1bank, τότε θα πρέπει να προμηθευτείτε το Digipass APP. Διαφορετικά, εάν δεν χρησιμοποιείτε τη συσκευή σας για τα δύο πιο πάνω, μπορείτε να προμηθευτείτε το SMS Digipass.

Σε περίπτωση που έχετε χάσει την υφιστάμενη συσκευή σας ή δεν είναι σε λειτουργήσιμη κατάσταση, για να προμηθευτείτε ένα από τα νέα Digipass SMS ή APP θα πρέπει να επισκεφτείτε ένα από τα Καταστήματά μας για να συμπληρώσετε τη σχετική αίτηση

Κάντε κλικ εδώ  και αντικαταστήστε σήμερα την παλιά συσκευή ασφαλείας Digipass που έχετε και αποκτήστε ένα από τα νέα Digipass SMS ή APP για να διασφαλίσετε τη συνέχιση των ηλεκτρονικών τραπεζικών συναλλαγών σας.

Οδηγία Υπηρεσιών Πληρωμών (PSD2-Payment Service Directive) & Ρυθμιστικά Τεχνικά Πρότυπα (RTS-Regulatory Technical Standards)

SMS Digipass Αποκτήστε σήμερα το SMS Digipass για μεγαλύτερη ευκολία και ενισχυμένη ασφάλεια στις συναλλαγές σας Περισσότερα
Digipass APP Αποκτήστε σήμερα το Digipass App για μια καινούρια εμπειρία ασφάλειας και ευκολίας στις συναλλαγές σας Περισσότερα
Χρήσιμα Βίντεο Χρήσιμα Βίντεο για τα νέα Digipass Περισσότερα
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 20:00
  • Σάββατο και Κυριακή 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.