Τραπεζικές Υπηρεσίες

Προσφέρουμε ένα πλήρες φάσμα καθημερινών τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες και συνθήκες. Παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες που σχεδιάστηκαν για να κάνουν την καθημερινή σας ζωή πιο απλή και ευέλικτη. Τα προϊόντα αυτά περιλαμβάνουν: • Τρεχούμενους λογαριασμούς • Καταθέσεις και αποταμίευση • Κάρτες • Δάνεια • Ασφάλειες

Τρεχούμενοι Λογαριασμοί

Διαχειριστείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές εύκολα και αποτελεσματικά.

Ένας τρεχούμενος λογαριασμός μπορεί να συνδεθεί με:

  • Κάρτα Direct Visa που επιτρέπει πληρωμές και αναλήψεις μετρητών από ΑΤΜ σε όλο τον κόσμο.
  • Πάγιες εντολές και άμεσες χρεώσεις για τακτικές πληρωμές.

Για πρόσβαση σε πρόσθετα κεφάλαια μπορείτε να επιλέξετε ένα τρεχούμενο λογαριασμό με δυνατότητα υπερανάληψης. Εναλλακτικά, ένας τρεχούμενος λογαριασμός όψεως μπορεί να είναι η καλύτερη επιλογή για τον έλεγχο δαπανών.

Οι τρεχούμενοι λογαριασμοί διατίθενται σε ευρώ και όλα τα άλλα κύρια νομίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε με τον Private Banker σας.

Καταθέσεις και Αποταμιεύσεις

Μεγιστοποιήστε τις αποδόσεις των πλεονασμάτων σας επιλέγοντας από τις πολλές επιλογές καταθέσεων που ανταποκρίνονται στις συγκεκριμένες απαιτήσεις και στόχους σας.

Οι Λογαριασμοί Προειδοποίησης προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στη διαχείριση των καταθέσεων και ελκυστικά επιτόκια ανάλογα με το ποσό και την περίοδο προειδοποίησης (8, 35, 90 και 180 ημέρες).

Οι Λογαριασμοί Καταθέσεων Τακτής Προθεσμίας προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή αποταμιευτική απόδοση, ενώ διατίθενται με λήξη που αρχίζει από μόνο 30 ημέρες.

Οι Λογαριασμοί Προειδοποίησης Άμεσης Πρόσβασης συνδυάζουν ελκυστικά επιτόκια με ταυτόχρονη άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας.

Τα Σχέδια Αποταμίευσης στοχεύουν στη μεγιστοποίηση των αποδόσεων, παρέχοντας παράλληλα μεγάλη ευελιξία στη διαχείριση των καταθέσεων και των αναλήψεων.

Οι λογαριασμοί καταθέσεων διατίθενται σε όλα τα κύρια νομίσματα.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Private Banker σας.

Κάρτες

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα καρτών.

Επιλέξτε μια κάρτα που ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, πραγματοποιήστε τις συναλλαγές σας σε όλο τον κόσμο γρήγορα και με ασφάλεια, και απολαύστε ειδικά προνόμια μέσω ελκυστικών προγραμμάτων.

Visa

MasterCard

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Private Banker σας.

Δάνεια

Προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα εναλλακτικών χρηματοδοτικών επιλογών ανάλογα με τις συγκεκριμένες ανάγκες και στόχους σας. Επιλέξτε το δάνειο που ανταποκρίνεται καλύτερα στις δικές σας ανάγκες.

Στεγαστικά Δάνεια: προσφέρουμε ευέλικτες λύσεις για να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε ή να ανακαινίσετε το σπίτι σας.

Άλλα Προσωπικά Δάνεια: προσφέρουμε ένα ευρύ φάσμα λύσεων για επενδυτικούς και άλλους σκοπούς.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Private Banker σας.

Ασφάλειες

Μέσω των θυγατρικών της Τράπεζας Κύπρου, EuroLife (ασφάλειες ζωής) και Γενικές Ασφάλειες Κύπρου (γενική ασφάλιση), προσφέρουμε εύρος ασφαλιστικών προϊόντων για επιχειρήσεις και ιδιώτες.

Μπορούμε να διευθετήσουμε μια συνάντηση με εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το είδος της ασφάλειας που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Private Banker σας.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.