Επενδυτική φιλοσοφία, σκοπός και υπηρεσίες


Σκοπός

Η Υπηρεσία Επενδυτικής Στρατηγικής παρέχει υποστήριξη στο Wealth & Markets μέσω της παροχής επενδυτικών συμβουλευτικών υπηρεσιών, και επενδυτικών συστάσεων σχετικά με τις διεθνείς αγορές. 

Πέραν τούτου, η Υπηρεσία παρέχει συνεχή ενημέρωση σχετικά με την καθημερινή διακύμανση των αγορών, όπως επίσης και για τις κύριες χρηματοοικονομικές και μακροοικονομικές ανακοινώσεις/εξελίξεις. Παράλληλα προσφέρει εξειδικευμένες οικονομικές και χρηματοoικονομικές αναλύσεις τόσο σε άλλα τμήματα της Τράπεζας όσο και στις θυγατρικές της.

Υπηρεσίες

Η Υπηρεσία Επενδυτικής Στρατηγικής παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες  διαχείρισης χαρτοφυλακίου και προσφέρει υποστηρικτικές επενδυτικές λύσεις αξιοποιώντας ποσοτικά ιδιόκτητα μοντέλα διαλογής, με στόχο τον καθορισμό της βέλτιστης κατανομής στοιχείων ενεργητικού, όπως και την αναγνώριση και επιλογή της ευνοϊκότερης πιθανότητας μεταξύ κινδύνου και απόδοσης.

Προσφέρουμε δέκα πρότυπα χαρτοφυλακίων μέσα από ένα ευρύ φάσμα επενδυτικών προφίλ, από Συντηρητικό, Ήπια Συντηρητικό, Ισορροπημένο, Ήπια Αναπτυξιακό και Αναπτυξιακό, όλα διαθέσιμα σε € και $.

Οι σημαντικότερες εκδόσεις της Υπηρεσίας Επενδυτικής Στρατηγικής

  • "Morning Update"  – Καθημερινή Επισκόπηση Διεθνών Αγορών
  • "Monthly FX Commentary"
  • "Flash Note News" – Ειδησεογραφική πληροφόρηση σχετικά με την κίνηση των αγορών, ακολούθως αιτήματος του πελάτη
  • "Investment Themes" – Ετήσιες Επενδυτικές Εκθέσεις για το Προσεχές Έτος
  • "Flash Note Report" –  Απεικόνιση αγορών, ακολούθως αιτήματος του πελάτη.
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.