Τραπεζικές Υπηρεσίες

Ως μέρος του μεγαλύτερου χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην Κύπρο, παρέχουμε ένα ευρύ φάσμα εξατομικευμένων τραπεζικών προϊόντων και υπηρεσιών που σχετίζονται με τις μοναδικές ανάγκες και συνθήκες των θεσμικών επενδυτών.

Προθεσμιακές Καταθέσεις και Λογαριασμοί Προειδοποίησης σε όλα τα βασικά νομίσματα

Υποστήριξη των βασικών αναγκών πελατών στον τομέα διαχείρισης διαθεσίμων των θεσμικών επενδυτών, συμπεριλαμβανομένης της βελτιστοποίησης της απόδοσης με χρήση τρεχούμενων λογαριασμών, λογαριασμών ταμιευτηρίου και λογαριασμών προειδοποίησης μας.

  • Οι λογαριασμοί συναλλαγών Θεσμικών Επενδυτών χρησιμοποιούνται για εκκαθάριση συναλλαγών στο επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του πελάτη, για την παροχή ημερήσιας ρευστότητας, άμεσης πρόσβασης και ελκυστικών επιτοκίων.
  • Οι λογαριασμοί Προειδοποίησης προσφέρουν μεγάλη ευελιξία στη διαχείριση καταθέσεων και ελκυστικά επιτόκια ανάλογα με το ποσό και την περίοδο προειδοποίησης (8, 35, 90 και 180 ημέρες).
  • Οι λογαριασμοί Προθεσμιακής Κατάθεσης προσφέρουν την υψηλότερη δυνατή απόδοση για αποταμιεύσεις.
  • Οι λογαριασμοί Προειδοποίησης Άμεσης Πρόσβασης προσφέρουν ελκυστικά επιτόκια παρέχοντας ταυτόχρονα άμεση πρόσβαση στα κεφάλαιά σας.
  • Επιλέξτε μεταξύ πολλών βασικών νομισμάτων, συμπεριλαμβανομένης της στερλίνας, του ευρώ και του δολαρίου ΗΠΑ.
Αμοιβαία Κεφάλαια Διαθεσίμων & Χρηματαγοράς

Τα αμοιβαία κεφάλαια διαθεσίμων έχουν ως στόχο τον περιορισμό τής έκθεσης σε ζημιές που οφείλονται σε πιστωτικό κίνδυνο, κίνδυνο αγοράς και κίνδυνο ρευστότητας. Τα αμοιβαία κεφάλαια χρηματαγοράς επιδιώκουν την επίτευξη μιας σταθερής, καθαρής αξίας ενεργητικού ανά μερίδιο.

Εξατομικευμένες Καταθέσεις

Κατανοούμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός. Για το λόγο αυτό, η προσέγγιση των πελατειακών σχέσεών μας έχει σχεδιαστεί για να παρέχει υψηλής ποιότητας υποστήριξη και εξυπηρέτηση σε κάθε λογαριασμό πελατών μας. Έχοντας κατά νου τους μακροπρόθεσμους στόχους σας, δημιουργούμε κατάλληλες εξατομικευμένες καταθέσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις νέες προκλήσεις και την πολυπλοκότητα των αγορών. Μπορούμε να προσφέρουμε εξατομικευμένες δομές και αποδόσεις που συνδέονται με οποιαδήποτε ζητούμενη κατηγορία περιουσιακών στοιχείων.

Καταθετικοί Λογαριασμοί για Λογαριαμών Τρίτων (Fiduciary Deposits)

Δεχόμαστε Καταθετικούς Λογαριασμούς για λογαριασμό τρίτων από Χρηματοπιστωτικά Ιδρύματα εντός της ΕΕ και Τρίτες Ισοδύναμες Χώρες που εφαρμόζουν υψηλά πρότυπα συμμόρφωσης σε σχέση με δέουσα επιμέλεια/ξέπλυμα βρώμικου χρήματος. Η Τράπεζα προσφέρει ελκυστικά επιτόκια σε αυτούς τους καταθετικούς λογαριασμούς σε ευρώ και δολάρια ΗΠΑ για χρονικά διαστήματα που κυμαίνονται από 1 εβδομάδα έως 6 μήνες.

 

BOC Shipping Centre - o έμπιστος συνεργάτης σας για τις ναυτιλιακές σας εργασίες

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες της Ναυτιλιακής κοινότητας και την σπουδαιότητα της ναυτιλίας για την Κύπρο, η Τράπεζα Κύπρου προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών στους ναυτιλιακούς μας πελάτες. Αυτό περιλαμβάνει ναυτιλιακά δάνεια, υπηρεσίες συναλλαγών και προϊόντα διαχείρισης κινδύνου σε συνδυασμό με την άριστη εξυπηρέτηση πελατών που χαρακτηρίζει το συγκρότημα, προσφέρει μια ευρεία γκάμα εξατομικευμένων τραπεζικών υπηρεσιών και υπηρεσιών διαχείρισης κεφαλαίων. 

Περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.