Σταθερό εισόδημα


Ως η μεγαλύτερη εμπορική τράπεζα στην Κύπρο με εκτεταμένο δίκτυο συνεργατών, προσφέρουμε ανταγωνιστική τιμολόγηση στους τίτλους σταθερού εισοδήματος, περιλαμβανομένων κρατικών ομολόγων, ομολόγων οργανισμών δημοσίου δικαίου,  ομολόγων υπερεθνικών οργανισμών, εταιρικών ομολόγων και ομολόγων αναδυόμενων αγορών που μπορούν να αγοραστούν τόσο στην πρωτογενή αγορά (απευθείας συμμετοχή στα βιβλία προσφορών) όσο και στη δευτερογενή αγορά. Τα κρατικά ομόλογα περιλαμβάνουν τα Διεθνή Χρεόγραφα της Κυπριακής Δημοκρατίας καθώς και τα Γραμμάτια Δημοσίου της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Μπορούμε να διαχειριστούμε συγκεκριμένες εντολές πελατών για ομόλογα και θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε όλες τις περιπτώσεις ο πελάτης λαμβάνει ακριβώς την ίδια τιμολόγηση με αυτήν που έλαβε η Τράπεζα, ενώ οι σχετικές χρεώσεις συμφωνούνται εκ των προτέρων. Οι συμμετοχές σε ομόλογα πελατών παραμένουν εκτός του ισολογισμού της Τράπεζας.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.