Ξένο Συνάλλαγμα


Ως το μεγαλύτερο τραπεζικό ίδρυμα στην Κύπρο, μπορούμε να διευκολύνουμε τις συναλλαγές σε όλα τα κύρια, αλλά και πολλά δευτερεύοντα νομίσματα για την κάλυψη των αναγκών σας σε συνάλλαγμα, κάλυψη κινδύνου ή επενδύσεις σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές. Το εκτεταμένο δίκτυο και η ποιότητα των συνεργατών μας μάς επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες πολύ ανταγωνιστικές τιμές καθώς και γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση. Υπάρχει η δυνατότητα προκαθορισμού συγκεκριμένων περιθωρίων  με βάση τον αναμενόμενο όγκο συναλλαγών και το ιστορικό των πελατών.

Μπορούμε να προσφέρουμε την τεχνογνωσία και τις υπηρεσίες μας για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε την έκθεσή σας σε ξένο συνάλλαγμα, συμπεριλαμβανομένης της απευθείας επικοινωνίας με το Dealing Room, των προσυμφωνημένων περιθωρίων βάσει αναμενόμενων όγκων, καθώς και των καθημερινών ενημερώσεων που προσφέρουμε για τις αγορές. Η ομάδα μας εργάζεται με διευρυμένο ωράριο και είναι διαθέσιμη για να μοιραστεί ενημερώσεις και πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με τις ευμετάβλητες αγορές συναλλάγματος, βοηθώντας  τους πελάτες να λάβουν ενημερωμένες αποφάσεις σε σχέση με τις συναλλαγές τους.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.