Γιατί διαφέρουμε


Στον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών πιστεύουμε ότι η επιτυχία μας στηρίζεται στην προσφορά υψηλού επιπέδου προσωπικής εξυπηρέτησης καθώς και στη δημιουργία ισχυρών και μακροχρόνιων δεσμών με τους διεθνείς πελάτες μας, στη βάση πλήρους εχεμύθειας και αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Πραγματοποιώντας την υπόσχεσή μας

Στόχος μας είναι η πλήρης ικανοποίηση των τραπεζικών και χρηματοοικονομικών αναγκών των πελατών μας μέσω μιας επαγγελματικής και ευέλικτης προσέγγισης που στηρίζεται στην προσφορά ενός πλήρους φάσματος καινοτόμων και πρωτοποριακών προϊόντων και υπηρεσιών.

Υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση για τον κάθε πελάτη μας

Κατανοούμε ότι ο κάθε πελάτης μας είναι μοναδικός. Το υψηλού επιπέδου κατάρτισης έμπειρο προσωπικό μας είναι δεσμευμένο στην παροχή στήριξης προς τους πελάτες μας, τόσο στην αναγνώριση όσο και στην επίτευξη των δικών τους προσωπικών χρηματοοικονομικών στόχων με αποτελεσματικό τρόπο.

Η τεχνολογία αιχμής, η εξειδίκευση και η τεχνογνωσία, καθώς και οι απλoποιημένες και φιλικές προς τον πελάτη διαδικασίες, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης που προσφέρει η Υπηρεσία μας.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.