Πιστοποίηση ISO

 

Πιστοποίηση ISO για τον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών (ΙΒ)

Είμαστε η πρώτη τράπεζα στην Κύπρο που εξασφάλισε την πιστοποίηση με βάση το αναθεωρημένο Πρότυπο ISO 9001:2015 για όλα τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών (IBUs) που διαθέτουμε.

H δέσμευσή μας για ποιοτική εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών επανεκτιμήθηκε​ το Νοέμβριο του 2018 από την Κυπριακή Εταιρεία Πιστοποίησης (Κ.Ε.Π). Για άλλη μια φορά επιβεβαιώθηκε η επιτυχή​ς εφαρμογή του Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας στις προσφερόμενες​ υπηρεσίες  μας, σύμφωνα με το αναθεωρημένο Πρότυπο ISO 9001:2015.

Σχετικά με την πιστοποίηση ISO

Η πιστοποίηση ISO 9001:2015 αποτελεί σημαντικό ορόσημο για τον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου των Κέντρων Διεθνών Εργασιών (IBUs) και τα Κέντρων Διεθνούς Δανεισμού (ILUs), δεδομένου ότι επικυρώνει τη δέσμευσή μας για παροχή της υψηλότερης δυνατής εξυπηρέτησης που αναμένουν οι πελάτες μας. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας παρέχει στους πελάτες μας την εγγύηση ότι  θα συνεχίσουμε, σύμφωνα με τη μακρά παράδοση, να αναπτύσσουμε και να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας συμπεριλαμβάνοντας την έννοια του ρίσκου (risk-based thinking) και αξιολογώντας την αποτελεσματικότητα των ενεργειών που λαμβάνονται για αντιμετώπισή  τους.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.