Κέντρα Διεθνών Εργασιών


Από το 1991, χρονιά που δημιουργήσαμε το πρώτο Κέντρο Διεθνών Εργασιών (ΙΒU), ένα εξειδικευμένο κατάστημα για την παροχή ενός πλήρους φάσματος τραπεζικών και άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις, αναπτύχθηκε γρήγορα σε ηγέτη στον τομέα και είναι η  πρώτη επιλογή για διεθνείς επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται μέσω Κύπρου. 

Λειτουργούμε οκτώ Κέντρα Διεθνών Εργασιών (IBUs) στην Κύπρο που βρίσκονται  στη Λευκωσία,  Λεμεσό, Λάρνακα και Πάφο. Οι πελάτες μας μπορούν να έχουν απευθείας πρόσβαση στους λογαριασμούς τους και να πραγματοποιούν ασφαλείς συναλλαγές 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, μέσω της προηγμένης πλατφόρμας internet banking.

Όλα τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών υποστηρίζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και είναι στελεχωμένα με έμπειρο και άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, που εξειδικεύεται στην προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης σε προσωπικό επίπεδο στο διεθνές μας πελατολόγιο, με προσωπική φροντίδα. Όλοι οι λειτουργοί μας γνωρίζουν άπταιστα αγγλικά και όλα τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών είναι επίσης στελεχωμένα με λειτουργούς που μιλούν επίσης άπταιστα τα ρωσικά καθώς και άλλες ευρωπαϊκές γλώσσες. Ορισμένα Κέντρα Διεθνών Εργασιών είναι στελεχωμένα και με γνώστες της κινεζικής γλώσσας.

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχονται από τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών ενισχύονται με προσωπικές επισκέψεις των λειτουργών μας στα γραφεία των πελατών και συνεργατών μας, με στόχο τον εντοπισμό και τη συζήτηση των χρηματοοικονομικών και άλλων αναγκών τους, καθώς και την προσφορά άμεσων και αποτελεσματικών λύσεων.

Στοιχεία επικοινωνίας.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.