Ενημέρωση Στοιχείων


Αγαπητέ πελάτη,

Στο πλαίσιο της παροχής υψηλής ποιότητας εξυπηρέτησης προς τους πελάτες μας και βάση της ισχύουσας νομοθεσίας και κανονιστικού πλαισίου καθώς και της πολιτικής και των διαδικασιών της Τράπεζας, σας ενημερώνουμε ότι τα δεδομένα σας, που διατηρεί η Τράπεζα στα συστήματά της, χρήζουν αναθεώρησης και επικαιροποίησης προκειμένου να διασφαλιστεί ότι τα υφιστάμενα στοιχεία σας είναι ορθά και σε ισχύ ή χρήζουν αλλαγής.

Παρακαλείστε όπως επικοινωνήσετε με τον προσωπικό σας Λειτουργό Εξυπηρέτησης για καθοδήγηση αναφορικά με τη διαδικασία επικαιροποίησης και τις πληροφορίες που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της επικαιροποίησης  των στοιχείων σας.

Είναι σημαντικό να παρέχετε όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες έγκαιρα για την ολοκλήρωση της επικαιροποίησης των στοιχείων σας πριν την λήξη της προθεσμίας επικαιροποίησης.  H μη επικαιροποίηση των στοιχείων σας πριν την λήξη της σχετικής προθεσμίας, θα έχει ως αποτέλεσμα την αναστολή της λειτουργίας των λογαριασμών σας, οι οποίοι θα μπορούν να ενεργοποιηθούν και πάλιν μόνο μετά την ολοκλήρωση της πιο πάνω διαδικασίας.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.