Αγορά οικοπέδου

Βάλτε θεμέλια στο δικό σας οικόπεδο 

  • Μέχρι και 70% της αξίας του οικοπέδου Το ύψος της χρηματοδότησης κυμαίνεται ανάλογα με την κατηγορία στην οποία εντάσσεται το οικόπεδο (οικιστική ή μη οικιστική), τον τρόπο και τον σκοπό που θα το αξιοποιήσετε.
  • Επιλέξτε το είδος του επιτοκίου Μπορείτε να επιλέξετε κυμαινόμενο επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου ή σταθερό επιτόκιο για 3 χρόνια. Μετά τη λήξη της σταθερής περιόδου, το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο.
  • Μέγιστη περίοδος αποπληρωμής Μπορείτε να υπολογίσετε τη δόση σας με ορίζοντα αποπληρωμής έως και 35 χρόνια.
Purchase of land loan family kite flying

Περισσότερες πληροφορίες

Προειδοποίηση:

Η Τράπεζα διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση κατά την κρίση της. Υπάρχουν χρεώσεις εάν εξοφλήσετε νωρίτερα το δάνειό σας. Εάν δεν τηρείτε το σχέδιο αποπληρωμής του δανείου σας, μπορεί να χάσετε το σπίτι σας. Σε περίπτωση μεταβλητού επιτοκίου, το ποσό της δόσης και το συνολικό κόστος της χορήγησης μπορεί να αυξηθεί ή να μειωθεί ανάλογα με τη διακύμανση του βασικού επιτοκίου.

800.00.800

+35722128000 από εξωτερικό
Δευτέρα - Παρασκευή 7:45 - 18:00 & Σάββατο και Κυριακή 09:00 - 17:00

Βρείτε το κοντινό σας κατάστημα

ή χρησιμοποιήστε μια από τις ΑΤΜ μας

Ο Προσωπικός σας Τραπεζίτης

μπορεί να επικοινωνήσει μαζί σας για να σας ενημερώσει σχετικά με τα προϊόντα μας

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.