Ηλεκτρονικά Χρηματοδοτικά Προιόντα

Για το δικό σας σπίτι, το νέο σας αυτοκίνητο, τα έξοδα εκπαίδευσης των παιδιών σας αλλά και για κάθε άλλη προσωπική ή οικογενειακή σας ανάγκη. Ανοίξετε τον τρεχούμενο λογαριασμό σας και διαχειριστείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές απλά και αποτελεσματικά.

Όποια κι αν είναι η οικονομική σας ανάγκη, μπορείτε τώρα μέσω της 1bank (επιλέγοντας eProducts > NEO), να αποκτήσετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε εύκολα , γρήγορα και ηλεκτρονικά, φτάνει να είστε συνδρομητής.

Πέραν της τιμολόγησης που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χαμηλότερη, τα χαρακτηριστικά των Ηλεκτρονικών Χρηματοδοτικών Προϊόντων είναι τα ίδια με τα προϊόντα που προσφέρουμε και μέσω των καταστημάτων μας. Ενημερωθείτε σχετικά στους πιο κάτω συνδέσμους:

 

eOverdraft AccountΛογαριασμός ΜισθοδοσίαςΛογαριασμός Νέων 18-25
eHousing Loan Το πρώτο σας σπίτι Ανακαίνιση πρώτης κατοικίας
eCar Hire Purchase eCar Hire Purchase  
eStudent Loan eStudent Loan  
ePersonal Loan ePersonal Loan  
eCredit Card eCredit Card  

 

Χαμηλότερο επιτόκιο!

Για τα προϊόντα eOverdraft Account, eCar Hire Purchase, eStudent Loan, ePersonal Loan και eCredit Card επωφελείστε με έκπτωση μέχρι και  0,25% στο επιτόκιο.

Ενημερωθείτε για τα επιτόκια εδώ.

Σε περίπτωση που δεν είστε συνδρομητής της 1bank, κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.