Ηλεκτρονικά Χρηματοδοτικά Προιόντα

Για το δικό σας σπίτι, το νέο σας αυτοκίνητο, τα έξοδα εκπαίδευσης των παιδιών σας αλλά και για κάθε άλλη προσωπική ή οικογενειακή σας ανάγκη. Ανοίξετε τον τρεχούμενο λογαριασμό σας και διαχειριστείτε τις καθημερινές σας συναλλαγές απλά και αποτελεσματικά.

Όποια κι αν είναι η οικονομική σας ανάγκη, μπορείτε τώρα μέσω της 1bank (επιλέγοντας eProducts > NEO), να αποκτήσετε τη χρηματοδότηση που χρειάζεστε εύκολα , γρήγορα και ηλεκτρονικά, φτάνει να είστε συνδρομητής.

Πέραν της τιμολόγησης που στις περισσότερες περιπτώσεις είναι χαμηλότερη, τα χαρακτηριστικά των Ηλεκτρονικών Χρηματοδοτικών Προϊόντων είναι τα ίδια με τα προϊόντα που προσφέρουμε και μέσω των καταστημάτων μας. Ενημερωθείτε σχετικά στους πιο κάτω συνδέσμους:

 

Τρεχούμενος ΛογαρισαμόςΛογαριασμός ΜισθοδοσίαςΛογαριασμός Νέων 18-25
Στεγαστικό Δάνειο Το πρώτο σας σπίτι Ανακαίνιση πρώτης κατοικίας
Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου Το νέο σας αυτοκίντηο  
Σπουδαστικό Δάνειο Εκπαιδευτικές Ανάγκες   
Προσωπικό Δάνειο Προσωπικές Ανάγκες  
Πιστωτική Κάρτα eCredit Card  

 

Χαμηλότερο επιτόκιο!

Κάντε αίτηση μέσω 1bank για Τρεχούμενο Λογαριασμό, Σπουδαστικό Δάνειο, Χρηματοδότηση Αυτοκινήτου, Προσωπικό Δάνειο και Πιστωτική και επωφεληθείτε με έκπτωση μέχρι και  0,25% στο επιτόκιο.

Ενημερωθείτε για τα επιτόκια εδώ.

Σε περίπτωση που δεν είστε συνδρομητής της 1bank, κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας.

Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.