Διαχειριστείτε σωστά τον τρεχούμενό σας

 Μέσω 1bank

Η υπηρεσία 1bank, τηλεφωνικώς και μέσω διαδικτύου, σας βοηθά να παρακολουθείτε κάθε στιγμή το υπόλοιπο του λογαριασμού σας, και να προγραμματίζετε τις αγορές σας. Όταν υπερβαίνετε το συμφωνημένο όριο του τρεχούμενου σας, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα από ένα λογαριασμό σε άλλον.

Μέσω κινητού τηλεφώνου

Κάθε στιγμή, μέσω του κινητού σας τηλεφώνου, μπορείτε με απόλυτη ασφάλεια να παρακολουθείτε το υπόλοιπο του λογαριασμού σας και τις τελευταίες συναλλαγές σας. Ακόμη, μπορείτε να μεταφέρετε χρήματα μεταξύ των λογαριασμών σας.

Μπορούμε να σας ενημερώνουμε με ένα μήνυμα  στο κινητό σας:

  • Για το υπόλοιπο του λογαριασμού σας κάθε Σάββατο πρωί. Έτσι μπορείτε να προγραμματίζετε καλύτερα τις αγορές σας.
  •  Όταν ο λογαριασμός σας υπερβαίνει το όριο του, για να αποφύγετε  τους τόκους και χρεώσεις. 

Προσωρινή αύξηση του ορίου

Όταν για μικρό χρονικό διάστημα (π.χ. 2 μήνες)  έχετε πρόσθετα έξοδα και θα υπερβείτε το όριο παρατραβήγματος, επικοινωνήστε με τον προσωπικό σας τραπεζίτη για προσωρινή αύξηση του ορίου. Έτσι μπορείτε να καλύψετε τις ανάγκες σας χωρίς έξοδα (π.χ. αύξηση ορίου από €1.000  σε €1.500 για 3 μήνες). Η προσωρινή αύξηση πρέπει να εξοφληθεί στη λήξη της καταθέτοντας ποσά σταδιακά, από πηγές που έχετε ήδη προγραμματίσει.

Ο προϋπολογισμός σας

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε καλύτερα τον τρεχούμενό σας; Να τον παρακολουθείτε συχνά και να είστε ενήμεροι για τα έσοδά και τα έξοδά σας.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.