ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Safe@Web

Η διεκπεραίωση συναλλαγών σε ιστοσελίδες εμπόρων που συμμετέχουν στην Υπηρεσία Safe@Web πραγματοποιείται με την εισαγωγή Κωδικού Μίας Χρήσης (One-Time Password ή ΟΤΡ). Ο Κωδικός Μιας Χρήσης προστατεύει την κάρτα σας από μη εξουσιοδοτημένη χρήση της σε ιστοσελίδες εμπόρων που συμμετέχουν στην Υπηρεσία Safe@Web. 

Ο Κωδικός Μιας Χρήσης αποστέλλεται μέσω SMS στον αριθμό κινητού τηλεφώνου σας που είναι καταχωρημένος στα ηλεκτρονικά αρχεία της Τράπεζας Κύπρου.  Καλείστε να χρησιμοποιήσετε τον Κωδικό Μίας Χρήσης  για να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας.  Κάθε Κωδικός Μίας Χρήσης αφορά μία μόνο συγκεκριμένη συναλλαγή, γι’ αυτό και για κάθε νέα σας αγορά σε ιστοσελίδες εμπόρων που συμμετέχουν στην Υπηρεσία Safe@Web, θα πρέπει να χρησιμοποιείται νέος κωδικός.  

Εάν στα ηλεκτρονικά αρχεία της Τράπεζας Κύπρου ο καταχωρημένος αριθμός κινητού τηλεφώνου δεν υπάρχει ή δεν είναι σωστός δεν θα μπορούν να πραγματοποιούνται συναλλαγές σε ιστοσελίδες εμπόρων οι οποίοι συμμετέχουν στην Υπηρεσία Safe@Web.

Για επιβεβαίωση του αριθμού του κινητού σας τηλεφώνου επικοινωνήστε με:

  • Το υπεύθυνο κατάστημά σας.
  • Το Τηλεφωνικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου στο τηλ. 800 00 800 για τοπικές κλήσεις ή +357 22 128000 για κλήσεις εξωτερικού.  

 

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Όροι και Κανονισμοί

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.