Ανταμοιβή

Το Σχέδιο ανταμοιβή επιβραβεύει με βαθμούς τις καθημερινές σας συναλλαγές με κάρτες της Τράπεζας Κύπρου σε πάνω από 700 σημεία σε όλη την Κύπρο. Τους βαθμούς αυτούς μπορείτε να τους εξαργυρώνετε σε μελλοντικές σας αγορές στις επιχειρήσεις αυτές.

Πώς λειτουργεί το Σχέδιο;

  • Η συμμετοχή σας στο Σχέδιο ανταμοιβή ενεργοποιείται αυτόματα καθώς σε αυτό συμμετέχουν όλες οι κάρτες της Τράπεζας Κύπρου (εξαιρούνται οι κάρτες που είναι εκδομένες σε ανήλικους και σε ξένο νόμισμα).
  • Η συλλογή των βαθμών πραγματοποιείται αυτόματα. Κάθε φορά που πραγματοποιείτε κάποια συναλλαγή με τις κάρτες σας στις επιχειρήσεις που συμμετέχουν, ένας αριθμός βαθμών συγκεντρώνεται στον προσωπικό σας λογαριασμό ανταμοιβής.
  • Κάθε 100 βαθμοί που μαζεύονται αντιστοιχούν με €1 ανταμοιβής.
  • Βασική προϋπόθεση για να εξαργυρώσετε βαθμούς είναι το σύνολο των βαθμών σας να είναι πάνω από 500.
  • Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αποφασίσετε πότε και πού θέλετε να εξαργυρώσετε του βαθμούς σας, πληρώνοντας είτε λιγότερα είτε καθόλου.
  • Σημειώνουμε ότι οι επιπρόσθετοι κάτοχοι καρτών και οι κάτοχοι εταιρικών καρτών συγκεντρώνουν βαθμούς στον λογαριασμό ανταμοιβής του κύριου κατόχου κάρτας και της εταιρείας, αντίστοιχα.  Ο κύριος κάτοχος κάρτας ή ο ιδιοκτήτης λογαριασμού εταιρικής κάρτας έχει τη δυνατότητα να τους παραχωρήσει δικαίωμα εξαργύρωσης από το δικό του λογαριασμό ανταμοιβής μέσω του επισυνημμένου εντύπου πατώντας εδώ.

 

Aegean Ανταμοιβή
Ιστοσελίδα Ανταμοιβή Κάντε την εγγραφή σας για να μπορείτε να παρακολουθείτε το υπόλοιπο των βαθμών του λογαριασμού στο Σχέδιο ανταμοιβή και τις συναλλαγές των κάρτών σας Εγγραφή
Ανταμοιβή Mobile App Tο Σχέδιο ανταμοιβή έχει το δικό του app. Κατεβάστε το δωρεάν μέσω του Google Play ή του App Store Κατεβάστε το εδώ
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.