Τώρα το Apple Pay σας επιβραβεύει!

Πληρώστε και κερδίστε!

 

Κάντε τουλαχιστον 1 συναλλαγή με Apple Pay στην Κύπρο ή στο εξωτερικό και μπείτε σε κλήρωση για να κερδίσετε €300 επιστροφή μετρητών στην κάρτα σας!

Πληρωμές σε καταστήματα

Το Apple Pay είναι ο ασφαλέστερος και γρηγορότερος τρόπος πληρωμής σε καταστήματα, χρησιμοποιώντας iPhone και Apple Watch. Οι πληρωμές εκτελούνται γρήγορα με τις συσκευές που χρησιμοποιείτε καθημερινά.

Για πληρωμές με Face ID, κάντε διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί, κοιτάξτε την οθόνη και μετά φέρτε το iPhone κοντά στη συσκευή ανάγνωσης. Για Touch ID, φέρτε το iPhone κοντά στη συσκευή ανάγνωσης κρατώντας το δάκτυλο σας στο Touch ID. Για Apple Watch, κάντε διπλό κλικ στο πλαϊνό κουμπί και φέρτε το Apple Watch κοντά στη συσκευή ανάγνωσης.

Πληρωμές με εφαρμογές και στο διαδίκτυο

ΤοApple Pay είναι ο ευκολότερος και γρηγορότερος τρόπος πληρωμής με εφαρμογές στο κινητό αλλά και στο διαδίκτυο, αφού δεν χρειάζεται πλέον να δημιουργείτε λογαριασμούς ούτε να συμπληρώνετε μακροσκελείς φόρμες.

Για πληρωμές με εφαρμογές και στο διαδίκτυο στο Safari με iPhone και iPad, επιλέξετε Apple Pay στη σελίδα πληρωμής και ολοκληρώστε τη διαδικασία πληρωμής χρησιμοποιώντας Face ID ή Touch ID.

Για πληρωμές σε ιστοσελίδες στο Safari από Mac, επιλέξετε Apple Pay και ολοκληρώστε την πληρωμή χρησιμοποιώντας iPhone ή Apple Watch. Σε MacBook Pro, πληρώστε χρησιμοποιώντας Touch ID στο Touch Bar.

Ισχύουν  Όροι και Προϋποθέσεις

Ισχύει από 01/01/2021

Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +357-22128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα-Παρασκευή, 07:45-18:00
  • Σάββατο και Κυριακή, 09:00-17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.