Ταξίδι με γεύση...

Bordeaux

Ονειρεύεστε ταξίδι με γεύση Bordeaux; Tώρα, η Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη Visa, σας δίνουν την ευκαιρία να επισκεφθείτε το μαγευτικό Μπορντό της Γαλλίας, την υδάτινη πολιτεία που το μόνο που θες είναι να την πιείς στο ποτήρι.

Για να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία, απλά κάντε τις αγορές σας με κάρτες Visa σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή» από 15/10 μέχρι 30/11, για να διεκδικήσετε 2 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για την πόλη που υπόσχεται ένα πραγματικό ταξίδι στον χρόνο. Το κάθε πακέτο περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, 4 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* και ξενάγηση σε δύο κτήματα στην περιοχή Médoc του Μπορντό για δοκιμή κρασιών, θαυμάζοντας την εκπληκτική θέα που τα περιβάλλει. Κάθε €1 συναλλαγής αντιστοιχεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ακριβείς ημερομηνίες αναχώρησης για το ταξίδι στο πανέμορφο Μπορντό, θα δοθούν στους τυχερούς και τους συνοδούς τους μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Για Όρους και Προϋποθέσεις πατήστε εδώ

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.