Ταξίδεψε στη Βενετία

και ζήσε από κοντά το διάσημο Φεστιβάλ Κινηματογράφου. Κάνε την αρχή για κάτι Ανεκτίμητο

Τώρα, η Mastercard σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου μπορεί να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παρακολουθήσετε από κοντά το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου στη Βενετία.

Εσείς, απλά κάντε τις καλοκαιρινές σας αγορές σε μια από τις 250+ επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή» από 01/06 μέχρι 15/07 και διεκδικήστε 2 διπλά πακέτα για το αρχαιότερο Φεστιβάλ Κινηματογράφου στον κόσμο. Το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει διαμονή για 2 βράδια σε ξενοδοχείο 5*, αποκλειστικές προβολές, red carpet experience, χτένισμα και μακιγιάζ, δείπνο με εκλεκτούς σεφ, κοκτέιλ στο Palazzo del Cinema, καθώς επίσης και μια αξέχαστη ξενάγηση στην όμορφη πόλη-μουσείο, τη Βενετία. Κάθε €1 συμμετοχής ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Επιπρόσθετες πληροφορίες θα δοθούν στους τυχερούς και τους συνοδούς τους πριν από την αναχώρηση για το ταξίδι στη Βενετία, που θα πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο του 2019.

Καλή επιτυχία!

*Για όρους και προϋποθέσεις, πατήστε εδώ.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.