Όλα τα φώτα του Λας Βέγκας...

στραμμένα επάνω σου

H Τράπεζα Κύπρου σε συνεργασία με τη VISA, σας δίνουν την ευκαιρία να βρεθείτε στο Λας Βέγκας, την πόλη της διασκέδασης που μαγνητίζει κάθε επισκέπτη.

Πραγματοποιώντας τις καλοκαιρινές σας αγορές σε επιχειρήσεις του Σχεδίου «Ανταμοιβή» από 01/06 μέχρι 15/07, μπορείτε να διεκδικήσετε 2 διπλά ταξιδιωτικά πακέτα για το συναρπαστικό Λας Βέγκας, εκεί όπου ο ρομαντισμός συναντά το μυστήριο. Το κάθε πακέτο θα περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια οικονομικής θέσης, 6 διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 5* και εισιτήριο εισόδου για το φαντασμαγορικό show του David Copperfield, του πιο εμπορικά επιτυχημένου μάγου στην ιστορία. Κάθε €1 συναλλαγής ισοδυναμεί με μια συμμετοχή στην κλήρωση.

Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και ακριβείς ημερομηνίες αναχώρησης για το ταξίδι στο Λας Βέγκας, θα γνωστοποιηθούν στους τυχερούς μετά τη διεξαγωγή της κλήρωσης.

Καλή επιτυχία!

*Για όρους και προϋποθέσεις, πατήστε εδώ.

Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.