Πληρωμές Φορολογιών

Η υπηρεσία 1bank εμπλουτίζεται και παρουσιάζει τη νέα υπηρεσία «Πληρωμές Φορολογιών» για ευκολότερες τραπεζικές συναλλαγές κάθε μέρα.  

Η υπηρεσία προσφέρεται κάτω από την επιλογή «Μεταφορές & Πληρωμές» και σας παρέχει τη δυνατότητα να κάνετε τις πληρωμές σας στο Τμήμα Φορολογίας π.χ. Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.) για τον οποίο έχει γίνει δήλωση μέσω της κυβερνητικής πλατφόρμας «Taxisnet». Επίσης, περιλαμβάνει ληξιπρόθεσμες πληρωμές για τις οποίες έχει υποβληθεί αίτηση και εγκρίθηκε να γίνεται η πληρωμή με δόσεις, μέσω της κυβερνητικής πλατφόρμας «Αριάδνη».

Η υπηρεσία προσφέρεται μέσω των ηλεκτρονικών καναλιών της 1bank (Internet & Mobile Banking), οποτεδήποτε και εντελώς δωρεάν. Για την εκτέλεση πληρωμών φορολογιών η χρήση digipass είναι απαραίτητη.

Η αποδοχή της συναλλαγής εναπόκειται στους όρους και κανονισμούς του Τμήματος Φορολογίας.

Σε περίπτωση που δεν είστε συνδρομητής της 1bank, κάντε κλικ εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας.

Αίτηση Εγγραφής Εγγραφή
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα έως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.