'Ανοιγμα λογαριασμού για νέο πελάτη

Η διαδικασία αφορά ιδιώτες, μόνιμους κάτοικους Κύπρου, που δεν έχουν καμία συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου.

Συμπληρώστε ηλεκτρονικά την αίτηση για άνοιγμα νέου Λογαριασμού Ταμιευτηρίου και αποκτήστε ταυτόχρονα την Χρεωστική σας Κάρτα για να μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας ηλεκτρονικά και με ασφάλεια.  Μπορείτε επίσης, αν επιθυμείτε, να αιτηθείτε και για δωρεάν συνδρομή στην 1bank, για διαχείριση των συναλλαγών σας με ασφάλεια από το σπίτι. 


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Πριν προχωρήσετε με την συμπλήρωση της αίτησής σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε τα πιο κάτω απαιτούμενα έγγραφα: 

  • Αντίγραφο ταυτότητας ή διαβατηρίου
  • Αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας (αυτό μπορεί να είναι πρόσφατος λογαριασμός Κοινής Ωφέλειας τουλάχιστον 6 μηνών ή ενοικιαστήριο συμβόλαιο)

Τα πιο πάνω έγγραφα θα πρέπει απαραίτητα να επισυνάπτονται ηλεκτρονικά μαζί με την αίτηση σας.

ΑΙΤΗΣΗ

Όλα τα πεδία με αστερίσκο (*) είναι υποχρεωτικά.

Για να ολοκληρωθεί η διαδικασία ενεργοποίησης του λογαριασμού και της χρεωστικής σας κάρτας, απαιτείται η φυσική παρουσία σας στην Τράπεζα για υπογραφή και προσκόμιση των πρωτότυπων εγγράφων που θα επισυνάψετε ηλεκτρονικά (ταυτότητα ή διαβατήριο και αποδεικτικό διεύθυνσης κατοικίας).

Όλες οι αιτήσεις θα αξιολογηθούν με βάση τις εκάστοτε Πολιτικές και Διαδικασίες της Τράπεζας. Η Τράπεζα έχει το δικαίωμα να απορρίψει οποιαδήποτε αίτηση.

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΔΩ

Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +357-22128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα-Παρασκευή, 07:45-18:00
  • Σάββατο και Κυριακή, 09:00-17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.