10% έκπτωση στο Hotels.com

Ονειρεμένες στιγμές χαλάρωσης με 10% έκπτωση για τους κατόχους Visa & Mastercard από το Hotels.comΣτα όνειρα μας δεν κάνουμε εκπτώσεις! Μπορούμε όμως να ονειρευόμαστε φανταστικές διακοπές με έκπτωση… Και αυτή τη δυνατότητα μάς τη δίνει η Τράπεζα Κύπρου μέσα από τη νέα της συνεργασία, με την εταιρία κολοσσό στον τομέα των διακοπών Hotels.com.

Μπορούμε λοιπόν να περάσουμε υπέροχες στιγμές χαλάρωσης και να χαρούμε τις ομορφιές του παραδεισένιου μας νησιού, αλλά και να οργανώσουμε το επόμενο μας ταξίδι, εξασφαλίζοντας καλύτερες και πιο οικονομικές τιμές στη διαμονή μας. Αρκεί να κάνουμε τις κρατήσεις μας με Visa ή Mastercard της Τράπεζας Κύπρου.

Συγκεκριμένα για την προσφορά:

  • Χρησιμοποιείστε τις κάρτες σας (χρεωστικές / πιστωτικές – Visa & Mastercard) για να επωφεληθείτε με έκπτωση 10% στις κρατήσεις σας.
  • Η έκπτωση ισχύει από 13/07/2020 έως 31/12/2021 και αφορά διαμονή η οποία θα ολοκληρωθεί μεταξύ 13/07/2020 – 31/12/2022.

Διάλεξε προορισμό, κάνε κράτηση στο Hotels.com χρησιμοποιώντας τις κάρτες της Τράπεζας Κύπρου και τον κωδικό κουπονιού BANKOFCYPRUS και κέρδισε έκπτωση 10%!

Η χρήση του κουπονιού δε μπορεί να πραγματοποιηθεί εάν:
📌 Έχεις επιλέξει να πληρώσεις στο κατάλυμα μετά και όχι κατά την κράτηση.
📌 Έχεις επιλέξει κάποιο property που δεν λαμβάνει μέρος στο πρόγραμμα.
📌 Έχεις επιλέξει κάποιο από τα καταλύματα (Intern chains) που εξαιρούνται.

Μάθε περισσότερα εδώ: https://el.hotels.com/selida/gr-hotel-exclusions/…
Καλές διακοπές!

 

 

Η εταιρία Hotels.com

Η Hotels.com είναι ένας από τους κορυφαίους παρόχους ξενοδοχειακών καταλυμάτων παγκοσμίως, όσον αφορά τις υπηρεσίες κρατήσεων μέσω διαδικτύου, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία γκάμα επιλογών καταλυμάτων, συμπεριλαμβανομένων ανεξάρτητων καταλυμάτων, μεγάλων ξενοδοχειακών αλυσίδων, καθώς και ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων.  Η Hotels.com αποτελεί μέλος των ταξιδιωτικών εταιρειών του Expedia Group και συνεργάζεται με περισσότερα από 2000 καταλύματα στην Κύπρο και πάνω από 1,000,000 καταλύματα διεθνώς.

Ενημερωθείτε για τους όρους και προϋποθέσεις που ισχύουν για την προσφορά,  εδώ

Η έκπτωση μπορεί να αξιοποιηθεί σε συνδυασμό και με άλλες προσφορές που έχουν τα ξενοδοχεία της Hotels.com.

Κάντε κράτηση εδώ ...

με 10% έκπτωση

Κράτηση εδώ
Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +357-22128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα-Παρασκευή, 07:45-18:00
  • Σάββατο και Κυριακή, 09:00-17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.