Κοινοπρακτικά δάνεια


Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών που διαθέτουμε έχει διεθνή πείρα σε πολλούς τομείς και είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί σας για τη διαμόρφωση δανείων και διευκολύνσεων που θα ανταποκρίνονται στις χρηματοδοτικές σας απαιτήσεις.

Η δραστηριότητα και η παρουσία μας σε ευρωπαϊκές χώρες εγγυάται υπηρεσίες και λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες. Συνεργαζόμαστε στενά με κορυφαίους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς για να διασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων σε πολλούς τομείς. Έχουμε οργανώσει με επιτυχία Κοινοπρακτικά Δάνεια σε διαφόρους τομείς και κλάδους. Μια ομάδα ειδικών συνεργάζεται με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες – όπως νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι αγοράς – έτσι ώστε να διαμορφώσουν τις βέλτιστες δυνατές λύσεις χρηματοδότησης οι οποίες θα μπορούν να εφαρμοστούν.

Η Τράπεζα Κύπρου είναι η κορυφαία τράπεζα Κοινοπρακτικών Δανείων στην Κύπρο η οποία ενεργεί ως:

  • Διοργανώτρια τράπεζα (Lead Arranger)
  • Ανάδοχος (Underwriter)
  • Δανειακός αντιπρόσωπος (Security Agent)

Με τυχόν άλλους ρόλους που απαιτούνται σε τέτοιου τύπου σύνθετες και εξειδικευμένες συναλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας Λίζα Χαμάνη Αθάνατου (Διευθύντρια Τμ. Χρηματοδότησης Έργων & Κοινοπρακτικών Δανείων) Τηλ: +00(357) 22127935 Email
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.