Ποιοι Είμαστε

Global Corporate

Η Διεύθυνση Αγορών, Μεγάλων και Διεθνών Επιχειρήσεων προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις, σε όλο το φάσμα των αναγκών και απαιτήσεων των επιχειρήσεων με μεγάλη και διεθνή δραστηριότητα. Οι λύσεις αυτές είναι εξειδικευμένες στις ανάγκες της κάθε επιχείρησης με βάση την βιομηχανία στην οποία δραστηριοποιείται, τα οικονομικά της χαρακτηριστικά ή την δική της στρατηγική.

Σ ένα δραστικά μεταβαλλόμενο τραπεζικό και όχι μόνο περιβάλλον με τεράστιές απαιτήσεις όπου τα κεφάλαια τιμολογούνται με μηδενικό ή και αρνητικό επιτόκιο, ο εποπτικός έλεγχος είναι συνεχής και απαιτητικός και η οικονομία λειτουργεί μέσα σε νέα δεδομένα και σε μια άλλη πραγματικότητα, οι επιχειρήσεις καλούνται να εξυπηρετηθούν με νέους τρόπους και πρακτικές.

Σε αυτές τις καινούργιες συνθήκες η Διεύθυνση μας έρχεται να δώσει λύσεις εκτός των συνηθισμένων πρακτικών με πρωταρχικό στόχο να υποστηρίξει με κάθε δυνατό τρόπο τις  σύνθετες χρηματοδοτικές ανάγκες των πελατών της στη κάθε επιχειρηματική και ιδιωτική τους δραστηριότητα, προσφέροντας ένα ενιαίο, ολιστικό, εξατομικευμένο και μοναδικό πακέτο προϊόντων και υποστηρικτικών υπηρεσιών.

Η Διεύθυνση μας αποτελείται από τα τμήματα των Μεγάλων Επιχειρήσεων της Τράπεζας, το Κέντρο Ναυτιλίας, το Κέντρο Διεθνών Δραστηριοτήτων και Διεθνών Μεγάλων Επιχειρήσεων και το Τμήμα Κοινοπρακτικών Δανείων και Χρηματοδότησης Έργων. To Τμήμα του Wealth & Markets το οποίο αποτελείται από την Ιδιωτική Τραπεζική και τη Διαχείριση Πλούτου (Private Banking and Wealth Management), τη Θεματοφυλακή και Εκτελέσεις Αγορών (Market Execution and Custody), Asset Management και Επενδυτική Τραπεζική έρχεται να ολοκληρώσει το ευρύ φάσμα τραπεζικών και επενδυτικών υπηρεσιών που προσφέρονται.

O πελάτης μπορεί να εξυπηρετείται μέσω ενός Λειτουργού Σχέσεων (Corporate Relationship Officer) για τις εταιρικές του ανάγκες και μέσω ενός Προσωπικού Τραπεζίτη (Private Banker) για τη διαχείριση των προσωπικών, οικογενειακών τραπεζικών και επενδυτικών αναγκών του.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με ένα από τους πιο κάτω Εταιρικούς Διευθυντές μας:

 

Μιχάλης Αθανασίου           Εκτελεστικός Διευθυντής Διεύθυνσης 
Αγορών, Μεγαλών και Διεθνών Επιχειρήσεων
    00357 22 127830
    michalis.athanasiou@bankofcyprus.com

 

Μαρία Τσιερκέζου              Διευθύντρια Strategy, Governance 
and Business Development
    00357 22 127880
    maria.tsierkezou@bankofcyprus.com

 

Χριστόφορος Κιττένης       Διευθυντής Κέντρου Διεθνών Δραστηριοτήτων
& Διεθνών Μεγάλων Επιχειρήσεων
    00357 22127444
    christoforos.kittenis@bankofcyprus.com

 

Γεωργία Ελευθερίου           Manager Large Corporate 
Banking Centres
    00357 22127846
    georgia.eleftheriou@bankofcyprus.com

 

Νικόλας Παυλίδης                Head
Shipping Centre 
    00357 25156598
    Nicholas.Pavlidis@bankofcyprus.com

 

Λίζα Χαμάνη Αθάνατου       Διευθύντρια Τμ. Χρηματοδότησης Έργων
& Κοινοπρακτικών Δανείων
     00357 22127474
    lisa.athanatou@bankofcyprus.com
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.