Ποιοι είμαστε

Η Διεύθυνση Επιχειρήσεων (Corporate Banking) στηρίζει την οικονομία του τόπου ενισχύοντας τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας.

Οδηγούμε τον κλάδο παρέχοντας δημιουργικές χρηματοπιστωτικές λύσεις με ένα ευρύ φάσμα προιόντων και υπηρεσιών. Η ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας, παρέχοντας εξατομικευμένα προιόντα μέσω ενός πολυκαναλικού συστήματος το οποίο είναι σχεδιασμένο να βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται και να ωθεί την επιτυχία σας.  

Το όραμα (να δημιούργουμε σχέσεις ζωής με τους πελάτες μας, καθοδηγώντας και στηρίζοντας τους σε ένα μεταβαλλόμενο κόσμο) και οι αξίες μας (ακεραιότητα, αξιοπιστία, συνεργασία, επαγγελματισμός, καινοτομία), μας βοηθούν να επενδύσουμε σε δια βίου σχέσεις συνεργασίας, δουλεύοντας μαζί για ένα κοινό μέλλον. 

Το εξειδικευμένο παγκύπριο δίκτυο υπηρεσιών μας, το οποίο περιλαμβάνει 5 κέντρα εξυπηρέτησης πελατών (Corporate Banking Centres) και μία υπηρεσία Factors, παρέχει υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας, με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και τη διασφάλιση της επιτυχούς πορείας της.

 

Περισσότερες πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα εως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή, από 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.