Ο Εταίρος σας στο Corporate Banking

Κτίζουμε γερές σχέσεις εμπιστοσύνης με πελάτες μας που αντέχουν στο χρόνο,τοποθετώντας τις δικές σας φιλοδοξίες στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας και τηρώντας τις υποσχέσεις μας. Παραμένουμε δεσμευμένοι στη στήριξη των επιχειρήσεων και την ενίσχυση του αναπτυξιακού δυναμικού του τόπου.

Η Yπηρεσία Επιχειρήσεων (Corporate Banking) στηρίζει την οικονομία του τόπου ενισχύοντας τις αναπτυξιακές πρωτοβουλίες των μεγαλύτερων επιχειρήσεων της χώρας.

Μέσω της ανταλλαγής γνώσεων, της κατανόησης της μοναδικότητας της επιχείρησής σας, αλλά και μέσω της ικανότητάς μας να κινητοποιούμε τους κατάλληλους επαγγελματίες, θα σας βοηθήσουμε να επιτύχετε το μέγιστο των δυνατοτήτων της εταιρείας σας, οικοδομώντας παράλληλα μακροχρόνιες σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης.

Το εξειδικευμένο δίκτυο υπηρεσιών μας, το οποίο περιλαμβάνει 5 κέντρα εξυπηρέτησης πελατών (Corporate Banking Centres) και μία υπηρεσία Factors υπόσχεται την παροχή υπηρεσιών προσαρμοσμένων στις ανάγκες σας, με στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησής σας και τη διασφάλιση της επιτυχούς πορείας της.

 

ΕΔΡΑΙΩΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

Οι σχέσεις καθίστανται ισχυρότερες με την ανταλλαγή γνώσης και τις κοινές αντιλήψεις. Αφού αναγνωρίζουμε ότι η κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, μια ειδική και έμπειρη ομάδα θα εργάζεται δίπλα σας, κατανοώντας έτσι καλύτερα την επιχείρηση σας, βοηθώντας σας να αναπτύξετε τις δυνατότητες σας στο μέγιστο.

ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ

Οδηγούμε τον κλάδο παρέχοντας δημιουργικές χρηματοπιστωτικές λύσεις με ένα ευρύ φάσμα προιόντων και υπηρεσιών. Η ομάδα μας συνεργάζεται μαζί σας, παρέχοντας εξατομικευμένα προιόντα μέσω ενός πολυκαναλικού συστήματος το οποίο είναι σχεδιασμένο να βοηθά την επιχείρησή σας να αναπτύσσεται και να ωθεί την επιτυχία σας.

ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Η επιτυχία της επιχείρησής σας προυποθέτει εξαιρετικές και γρήγορες υπηρεσίες. Καινοτόμες τεχνολογίες, εξειδίκευση και τεχνογνωσία, συναποτελούν αυτό που προσφέρουμε στη διαφοροποιημένη πελατειακή μας βάση.  

Περισσότερες πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +35722128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα εως Παρασκευή, από 07:45 μέχρι 18:00
  • Σάββατο και Κυριακή, από 09:00 μέχρι 17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.