Εξιδεικευμένες υπηρεσίες

Η έμπειρη ομάδα των Λειτουργών Πελατειακών Σχέσεων εργάζεται στενά μαζί σας και την διεύθυνση σας προκειμένου να κατανοήσει τα επιχειρηματικά σας σχέδια, αξιολογώντας τις οικονομικές σας επιδόσεις και προσφέροντας εξατομικευμένες τραπεζικές λύσεις. Είτε πρόκειται για απλό όριο υπερανάληψης είτε για περίπλοκη δομή χρηματοδότησης ενός έργου, σας προσφέρουμε μια γκάμα προιόντων και υπηρεσιών που ικανοποιούν τις δικές σας ανάγκες.

Χρηματοδότηση Έργων

Παρέχουμε εξειδικευμένες και πλήρεις χρηματοοικονομικές προτάσεις για μεγάλα έργα τα οποία απαιτούν προσαρμοσμένες λύσεις, κατάλληλες για τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε έργου.

Η σημαντική μας εμπειρία και η ικανή ομάδα επαγγελματιών που διαθέτουμε θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε τις καλύτερες δυνατές λύσεις χρηματοδότησης υπό μορφή ίδιων κεφαλαίων και δανείων για ένα ευρύ φάσμα έργων και πολλούς διαφορετικούς κλάδους.

Κοινοπρακτικά Δάνεια

 

Η αφοσιωμένη ομάδα ειδικών που διαθέτουμε έχει διεθνή πείρα σε πολλούς τομείς και είναι έτοιμη να συνεργαστεί μαζί σας για τη διαμόρφωση δανείων και διευκολύνσεων που θα ανταποκρίνονται στις χρηματοδοτικές σας απαιτήσεις.

Η δραστηριότητα και η παρουσία μας σε ευρωπαϊκές χώρες εγγυάται υπηρεσίες και λύσεις προσαρμοσμένες στις συγκεκριμένες ανάγκες. Συνεργαζόμαστε στενά με κορυφαίους ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς για να διασφαλίσουμε τη χρηματοδότηση μεγάλων έργων σε πολλούς τομείς. Έχουμε οργανώσει με επιτυχία Κοινοπρακτικά Δάνεια σε διαφόρους τομείς και κλάδους. Μια ομάδα ειδικών συνεργάζεται με εξωτερικούς εμπειρογνώμονες – όπως νομικοί και τεχνικοί σύμβουλοι και σύμβουλοι αγοράς – έτσι ώστε να διαμορφώσουν τις βέλτιστες δυνατές λύσεις χρηματοδότησης οι οποίες θα μπορούν να εφαρμοστούν.

Η Τράπεζα Κύπρου είναι η κορυφαία τράπεζα Κοινοπρακτικών Δανείων στην Κύπρο η οποία ενεργεί ως:

  • Διοργανώτρια τράπεζα (Lead Arranger)
  • Ανάδοχος (Underwriter)
  • Δανειακός αντιπρόσωπος (Security Agent)

Με τυχόν άλλους ρόλους που απαιτούνται σε τέτοιου τύπου σύνθετες και εξειδικευμένες συναλλαγές.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Περισσότερες Πληροφορίες
  • 800 00 800
  • Για κλήσεις από εξωτερικό +357-22128000
  • Ωράριο Λειτουργίας
  • Δευτέρα-Παρασκευή, 07:45-18:00
  • Σάββατο και Κυριακή, 09:00-17:00
Η Τράπεζα Κύπρου χρησιμοποιεί cookies στο διαδικτυακό τόπο με στόχο τη βελτίωση της online εμπειρίας σας. Επιλέγοντας να συνεχίσετε την περιήγησή, αποδέχεστε αυτομάτως τη χρήση των cookies.