Και αυτήν τη μάχη, τη δίνουμε μαζί

#SupportCy


Σε αυτή τη μεγάλη μάχη κανένας δεν περισσεύει. Στόχος του δικτύου που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό REACTION, είναι να συμβάλει στο έργο της Πολιτείας στηρίζοντας υπουργεία, φορείς και αρχές στη μάχη ενάντια στον COVID-19.

Μαζί με επιχειρήσεις, μη κυβερνητικές οργανώσεις και οργανωμένα σύνολα, το #SupportCy αποτελεί μια ισχυρή και δομημένη συνεργασία σε μια προσπάθεια υποστήριξης της κυπριακής κοινωνίας και των συνάνθρωπων μας που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Μια προσπάθεια που επιβάλλεται να μείνει ζωντανή και μετά το τέλος της σημερινής κρίσης. Oύτως ώστε να υπάρχει μόνιμα ένα δίκτυο, μέσα από το οποίο η Πολιτεία να μπορεί ν’ αντλεί στήριξη από τον ιδιωτικό τομέα.

 Οι Υπηρεσίες που υποστηρίζονται μέχρι τώρα είναι το Κέντρο Κλήσεων 1420 της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, η Μονάδα Επιδημιολογικής Επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας, το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής, το Κέντρο Αίματος και το Συντονιστικό Κέντρο του Σχεδίου Κινητών Συνεργείων για Εξυπηρέτηση Πολιτών του Υπουργείου Εργασίας και η εξ αποστάσεως εκπαίδευση των μαθητών του Υπουργείου Παιδείας.

Μαζί μας στο δίκτυο:

Οι εταιρείες μέλη του  #SupportCy, οι οποίες προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες μέχρι στιγμής, σε συνεργασία με την Τράπεζα Κύπρου και τον ΜΚΟ Reaction, είναι (με αλφαβητική σειρά):

Bionic, C.A. Papaellinas, DHL Cyprus, Dickran Ouzounian & Co. Ltd , EPIC, G4S, Isavella Kids, Kids Alternativities, Leroy Merlin, McDonald's, Medical Equipment Services International (MESI) Ltd, Olitech Ltd, ORB, Partners VMLY&R, Pizza Hut, Polignosi.com, Public, The Body Shop, Three Bakers Ltd, Unicars, Wood n Fire Art Bakery, 3CX, 5nostimo, Γκολ στη Ζωή, Εκπαιδευτικό Κέντρο ΕΠΙΤΕΥΓΜΑ, Εφημερίδα Πολίτης, Καφές Παντού, Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδηλασίας, ΜΚΟ Cyprus Computers Society, ΜΚΟ Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, Πανδώρα, Πετρολίνα, Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, Φούρνοι Ζορπάς

Επικοινώνησε μαζί μας:

Μπορείς να συμμετάσχεις στέλνοντας τα βασικά στοιχεία της προσφοράς σου και στοιχεία επικοινωνίας στη διεύθυνση: supportcy@bankofcyprus.com