61

Συσκευές Digipass

Αυτός ο τύπος συσκευής δεν προσφέρεται για νέες αιτήσεις

Digipass Go3

Η συσκευή Digipass Go 3 είναι μικρή και ελαφριά και μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας. Δημιουργεί δυναμικούς κωδικούς μιας χρήσης με το πάτημα ενός κουμπιού. 

Μάθε περισσότερα εδώ

Digipass 320

Η εν λόγω συσκευή είναι σαν μια μικρή υπολογιστική μηχανή μεγέθους 7cm x 6cm. Για να ενεργοποιηθεί, χρειάζεται ένας 5ψήφιος κωδικός ο οποίος σας δίνεται αρχικά από την Τράπεζα Κύπρου, ενώ στη συνέχεια καθορίζετε εσείς τον δικό σας κωδικό πρόσβασης.

Μάθε Περισσότερα εδώ

Digipass 550

Η εν λόγω συσκευή είναι σαν μια μικρή υπολογιστική μηχανή μεγέθους 5cm x 7,5cm. Για να ενεργοποιηθεί, χρειάζεται ένας 5ψήφιος κωδικός ο οποίος σας δίνεται αρχικά από την Τράπεζα Κύπρου, ενώ στη συνέχεια καθορίζετε εσείς τον δικό σας κωδικό πρόσβασης. 

Μάθε περισσότερα εδώ

Σε περίπτωση που χάσετε τη συσκευή σας

Επικοινωνήστε μαζί μας μεταξύ 07:45 και 20:00 (Δευτέρα έως Παρασκευή): 

  • 800 00 800
  • +357 22 128000 για κλήσεις από το εξωτερικό.

Κατά τη διάρκεια που το τηλεφωνικό μας κέντρο είναι κλειστό μπορείτε να κλειδώσετε τους κωδικούς πρόσβασης σας καταχωρώντας τον Κωδικό Ασφαλείας λανθασμένα 3 φορές.  Επίσης, υπάρχει η επιλογή για αλλαγή του Κωδικού Ασφαλείας μέσω του διαδικτύου.

Ανακύκλωση συσκευών Digipass

Η συσκευή Digipass αποτελεί ηλεκτρικό/ηλεκτρονικό εξοπλισμό. Ως εκ τούτου, είναι σημαντικό η συσκευή αυτή να μην απορρίπτεται τους κοινούς κάδους σκουπιδιών μαζί με τα υπόλοιπα οικιακά σκουπίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την ασφαλή απόρριψη της συσκευής Digipass, κάντε κλικ εδώ.

 

Νέα Digipass της 1bank Πρόσθετη ευκολία και ασφάλεια στις συναλλαγές σας με τα νέα Digipass της 1bank Περισσότερα
Χρήσιμα Βίντεο Χρήσιμα Βίντεο για τα νέα Digipass της 1bank Περισσότερα