Νέος Διαγωνισμός «Μπες στην 1bank και κέρδισε Ανταμοιβή»!

100 τυχεροί συνδρομητές  κερδίζουν από 10.000 βαθμούς στο σχέδιο καρτών Ανταμοιβή!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

Ενημερώσου για τους νικητές του διαγωνισμού

Η 1bank σας επιβραβεύει με «Ανταμοιβή»! Πάρτε μέρος τώρα στην κλήρωση και μπορεί να είσαστε ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν 10.000 βαθμούς στο σχέδιο καρτών Αντομοιβή. Συνδεθείτε τώρα με την 1bank. 

Aπό την 01/10/2017 μέχρι τις 30/11/2017, συνδεθείτε στην 1bank (Internet & Mobile Banking, QuickPay)  χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς σου κωδικούς ασφαλείας, τουλάχιστον 4 φορές (2 φορές κάθε μήνα). Μπορεί  να είσαστε και εσείς ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν 10.000 βαθμούς αξίας €100 στο σχέδιο «Ανταμοιβή»! Οι βαθμοί σας μπορούν να εξαργυρωθούν στις αγορές σας σε πάνω από 600 σημεία σε όλη την Κύπρο.

Κάντε αίτηση για εγγραφή ως συνδρομητής στην 1bank τώρα!

 • Συμπληρώστε την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής (μόνο για ιδιώτες).
 • Καλέστε στα τηλέφωνα 800 00 800 ή +357 22 128000 για κλήσεις από το εξωτερικό (μόνο για ιδιώτες).
 • Αποτεθείτε στα Κατάστημά μας.

Όροι και Προϋποθέσεις του διαγωνισμού:

  1. Δικαίωμα συμμετοχής στο Διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών συνδρομητές της 1bank που έχουν ανοίξει συνδρομή κατόπιν προσωπικής τους αίτησης και όχι αίτησης που έχει υποβληθεί από νομικό πρόσωπο.
  2. Στην κλήρωση μπορούν να συμμετέχουν συνδρομητές που θα συνδεθούν στην 1bank (Internet & Mobile Banking, QuickPay) τουλάχιστον 4 φορές (2 φορές κάθε μήνα) κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.
  3. Ο κάθε συνδρομητής που συμπληρώνει τον πιο πάνω αριθμό, συμμετέχει στην κλήρωση με μια συμμετοχή.
  4. Ο συνδρομητής που συμμετέχει στο Διαγωνισμό μπορεί να κληρωθεί μόνο μία φορά.
  5. Ο κάθε συνδρομητής που κληρώνεται θα πρέπει να γίνει (αν δεν είναι ήδη) κάτοχος κάρτας (χρεωστικής/πιστωτικής/prepaid) της Τράπεζας Κύπρου.
  6. Η συμμετοχή στην κλήρωση θεωρείται ως πλήρης και ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων και των Όρων Χρήσης της υπηρεσίας 1bank και QuickPay.
  7. Η κλήρωση των νικητών θα πραγματοποιηθεί το πρώτο δεκαπενθήμερο Δεκεμβρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν μετά από τηλεφωνική ενημέρωση.
  8. Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να απαντήσουν ορθά σε μία ερώτηση που θα τους υποβληθεί. Αποδεχόμενοι το δώρο, δεσμεύονται  να συμμετέχουν σε δραστηριότητες Δημοσίων Σχέσεων
  9. Ανακοινώσεις αναφορικά με το Διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων των τυχερών, θα καταχωρούνται στην ιστοσελίδα www.bankofcyprus.com.cy.
  10. Η επιλογή των δώρων, η διαδικασία κλήρωσης, οι όροι και η διεξαγωγή ή συνέχιση του Διαγωνισμού τελούν υπό την διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρία Λτδ.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL