Διαγωνισμός Samsung Galaxy S2

10 Τυχεροί κερδίζουν ένα Samsung Galaxy S2!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

 Ενημερώσου για τους νικητές του διαγωνισμού Samsung Galaxy S2

 

ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ 1bank - ΜΑΡΤΙΟΣ

Από 1/3/2012 μέχρι 31/3/2012 κάθε Μεταφορά και Πληρωμή που κάνεις μέσω Internet και Mobile Banking σου δίνει την ευκαιρία να κερδίσεις ένα Samsung Galaxy S2!

Για κάθε μια από τις ακόλουθες συναλλαγές μέσω Internet Banking στο 1bank.com παίρνεις αυτόματα μια συμμετοχή στην κλήρωση: Μεταφορά μεταξύ λογαριασμών μου, Μεταφορά σε πελάτες Τράπεζας Κύπρου, Μεταφορά σε Τοπικές Τράπεζες, Εμβάσματα, Πληρωμές Οργανισμών/ Εταιρειών, e shop και Δωρεές.

Κάθε συναλλαγή που γίνεται μέσω Mobile Banking στο smart.1bank.com ή στο mobi.1bank.com διπλασιάζει τις συμμετοχές σου στην κλήρωση.

 

Όροι και Προϋποθέσεις

  • Οι νικητές κάθε μήνα θα κληρώνονται και θα ενημερώνονται το πρώτο 20ήμερο του επόμενου μήνα.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν ιδιώτες Users της 1bank Κύπρου που έχουν ανοίξει συνδρομή στη Κύπρο και είναι άνω των 18 ετών.
  • Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στην κλήρωση είναι ο συνδρομητής να διεξάγει τουλάχιστο μία συναλλαγή μέσω της 1bank εντός του μήνα για τον οποίο γίνεται η κλήρωση.  Συναλλαγή σημαίνει μεταφορά ή πληρωμή που αφορά λογαριασμούς της Τράπεζας Κύπρου στην Κύπρο.
  • Κάθε συναλλαγή που γίνεται μέσω Mobile Banking στο smart.1bank.com ή στο mobi.1bank.com δίνει δύο συμμετοχές στην κλήρωση.
  • Το άτομο που θα κληρωθεί θα πρέπει να απαντήσει ορθά σε μία ερώτηση που θα του υποβληθεί και με την αποδοχή του δώρου και δεσμεύεται να συμμετέχει σε Δραστηριότητες Δημοσίων Σχέσεων.
  • Τα δώρα θα παραδίδονται στον τυχερό στα γραφεία της 1 bank στη Λευκωσία.
  • Η επιλογή των δώρων, η διαδικασία κλήρωσης, οι όροι και η διεξαγωγή ή συνέχιση του διαγωνισμού τελούν υπό την διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ.
  • Ανακοινώσεις αναφορικά με τον διαγωνισμό θα καταχωρούνται στην ιστοσελίδα μας 1bank.com
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL