Διαγωνισμός Φεβρουαρίου-Απριλίου 2015

10 Τυχεροί κερδίζουν από ένα iPhone 6!

Ο διαγωνισμός έχει λήξει.

Ενημερώσου για τους νικητές του διαγωνισμού

Από 17/2/2015 μέχρι 30/4/2015 κάθε άνοιγμα ηλεκτρονικού λογαριασμού (E-Notice και E-Instant Access ) που κάνετε μέσω Internet Banking σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε ένα από τα δέκα iPhone 6 που θα κληρώσει η 1bank.

Για κάθε νέο άνοιγμα παίρνετε αυτόματα μια συμμετοχή στην κλήρωση που θα διεξαχθεί εντός Μαΐου.

Για περισσότερες πληροφορίες για τους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς κάντε κλικ εδώ.

Όροι και Προϋποθέσεις

  1. Η κλήρωση των νικητών θα διεξαχθεί τον Μάιο 2015.
  2. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά πρόσωπα άνω των 18 ετών Users της 1bank Κύπρου που έχουν ανοίξει συνδρομή στην Κύπρο κατόπιν προσωπικής τους αίτησης και όχι αίτησης που έχει υποβληθεί από νομικό πρόσωπο.
  3. Βασική προϋπόθεση για συμμετοχή στην κλήρωση είναι ο συνδρομητής να διεξάγει μέσω του Internet Banking της 1bank τουλάχιστο ένα νέο άνοιγμα ηλεκτρονικού λογαριασμού (E-Notice ή E-Instant Access ).
  4. Το άτομο που θα κληρωθεί θα πρέπει να απαντήσει ορθά σε μία ερώτηση που θα του υποβληθεί και με την αποδοχή του δώρου δεσμεύεται να συμμετέχει σε Δραστηριότητες Δημοσίων Σχέσεων.
  5. Τα δώρα θα παραδίδονται στους τυχερούς στα γραφεία της 1bank στη Λευκωσία ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξει η Τράπεζα και κοινοποιηθεί στους τυχερούς.
  6. Η Τράπεζα δεν θα φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ζημιά/βλάβη που δυνατό να επισυμβεί ή δυσλειτουργία/ελάττωμα που τυχόν διαφανεί μετά την παράδοση του δώρου στον τυχερό. Οποιαδήποτε ερωτήματα και/ή απαιτήσεις σε σχέση με το δώρο και τυχόν εγγύηση που το καλύπτει θα πρέπει να υποβάλλονται απευθείας στον προμηθευτή τα στοιχεία του οποίου θα δοθούν από την Υπηρεσία 1bank στον τυχερό.
  7. Η επιλογή των δώρων, η διαδικασία κλήρωσης, οι όροι και η διεξαγωγή ή συνέχιση του διαγωνισμού τελούν υπό την διακριτική ευχέρεια της Τράπεζας Κύπρου Δημόσια Εταιρεία Λτδ.
  8. Ανακοινώσεις αναφορικά με τον διαγωνισμό, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων των τυχερών, θα καταχωρούνται στην ιστοσελίδα 1bank.com
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL