ΝΕΟ, ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ 1bank INTERNET & MOBILE BANKING

Στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας αναβάθμισης των ηλεκτρονικών υπηρεσιών που παρέχονται μέσω του Internet Banking, οι χρήστες της Υπηρεσίας 1bank, έχουν πλέον την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν την ολοκαίνουρια έκδοση του Mobile Banking, καθώς επίσης και το αναβαθμισμένο Internet Banking με νέο πιο φιλικό περιβάλλον.

Κάντε κλικ πιο κάτω για να δείτε το σχετικό βίντεο για το νέο Mobile Banking.

Νέες Λειτουργίες

Με την αναβάθμιση του 1bank Internet Banking, έχουν προστεθεί και οι ακόλουθες λειτουργίες:

Για ιδιώτες & εταιρικούς συνδρομητές:

  • Επιλογή Διαχείρισης Πελατών/Ομάδων: Μπορείτε να δημιουργήσετε  ομάδα ή ομάδες πελατών που χρησιμοποιείτε τακτικά στην 1bank. Αφού δημιουργηθούν μπορείτε να επιλέξετε να εργάζεστε με την συγκεκριμένη ομάδα κατά τη διάρκεια της τρέχουσας ή/και μελλοντικής σύνδεσης σας στην 1bank. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη κάτω από την  επιλογή μενού  «Ρυθμίσεις».

Για ιδιώτες συνδρομητές μόνο:

  • Επιλογή Κατάργησης Statement: Μπορείτε πλέον να σταματήσετε να λαμβάνετε καταστάσεις ταχυδρομικώς και για τους  λογαριασμούς πιστωτικών καρτών σας. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη κάτω από την επιλογή μενού «Statements».
  • Επιλογή Αλλαγής  Στοιχείων Επικοινωνίας: Μπορείτε να αλλάξετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση και τον αριθμό του τηλεφώνου σας, με τη χρήση συσκευής Digipass. Η λειτουργία είναι διαθέσιμη κάτω από την  επιλογή μενού  «Ρυθμίσεις».

 

Θα θέλαμε επίσης να σας υπενθυμίσουμε ότι για απρόσκοπτη πρόσβαση στις λειτουργίες της 1bank αλλά και για αυξημένη ασφάλεια, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε τις τελευταίες εκδόσεις browsers. Παλαιότερες εκδόσεις browsers πιθανό να εμποδίσουν τη σύνδεση σας στην 1bank ή να δημιουργήσουν προβλήματα στην ομαλή χρήση του.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τις εκδόσεις των browsers που υποστηρίζει η 1bank.


Εγκατάσταση Bank of Cyprus Mobile Application για iOS & Android

Για να μπορέσετε να εγκαταστήσετε το mobile application της Τράπεζας Κύπρου στη συσκευή σας ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

1. Για iOS (iPhone, iPad, iPod)

  • Κάντε κλικ στο
  • Κάντε search το Bank of Cyprus mobile application
  • Μόλις εμφανιστεί, κατεβάστε το αυτόματα


2. Για Android

  • Πηγαίνετε στο μενού του τηλεφώνου σας
  • Κάντε κλικ στο
  • Κάντε κλικ στο search και αναζητήστε το Bank of Cyprus mobile application
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL