Το Στεγαστικό σας δάνειο ανακαίνισης

Με το Στεγαστικό Δάνειο Ανακαίνισης μπορείτε να ανακαινίσετε είτε την πρώτη κατοικία σας, είτε το εξοχικό σας.

Για την ανακαίνιση του χώρου σας, χρειάζεται να προσκομίσετε στην Τράπεζα τα απαραίτητα αρχιτεκτονικά σχέδια και πιστοποιητικά.   

Οι επιλογές σας

 Οι επιλογές και τα χαρακτηριστικά του σχεδίου που παρουσιάζονται πιο κάτω αφορούν μόνιμους κατοίκους Κύπρου. Αν δεν είστε μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 5 χρόνια και ενδιαφέρεστε για στεγαστικά δάνεια επικοινωνήστε με οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου για να ενημερωθείτε για τις επιλογές σας.

Ποσό Χρηματοδότησης: Μπορείτε να χρηματοδοτηθείτε με ποσό που φτάνει μέχρι και το 80% της αξίας του ακίνητου αν πρόκειται για ανακαίνιση της πρώτης κατοικίας σας.  Σε περίπτωση ανακαίνισης εξοχικού το ποσό του δανείου μπορεί να φτάσει μέχρι και το 70% της αξίας του ακινήτου.

Περίοδος Χάριτος: Μπορείτε να πληρώνετε χαμηλή δόση για τον πρώτο χρόνο, ίση με τους τόκους σας για την περίοδο αυτή.

Νόμισμα: Ευρώ

Είδος Επιτοκίου: Όσον αφορά το επιτόκιο, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε:

  • Κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το βασικό επιτόκιο της τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ)
  • Κυμαινόμενο επιτόκιο με βάση το Euribor 6m
  • Για επιτόκια πιέστε εδώ.

Μέγιστη περίοδος αποπληρωμής

  • 15 χρόνια (για αλλαγές στη δομή του κτιρίου)
  • 10 χρόνια (για όλες τις άλλες περιπτώσεις)

Μέγιστη ηλικία δανειολήπτη στη λήξη του δανείου:  65 χρονών  

Ελάχιστη περίοδος αποπληρωμής: 5 χρόνια

Αναστολή Δόσης: Σε περίπτωση που σας τύχει κάτι απρόοπτο, έχετε τη δυνατότητα να αναβάλετε την πληρωμή μέχρι και 2 μηνιαίων δόσεων και συνολικά 24 δόσεων κατά τη διάρκεια του δανείου σας.

Πράσινο Στεγαστικό Δάνειο: Στην Τράπεζα Κύπρου νοιαζόμαστε για το περιβάλλον και για σας που φροντίζετε να το προστατεύετε με κάθε τρόπο. Γι' αυτό και δημιουργήσαμε το Πράσινο Στεγαστικό Δάνειο.

Μετά την πλήρη ανάληψη του δανείου και εάν το σπίτι ή το διαμέρισμα σας φέρει πιστοποιητικό ενεργειακής απόδοσης κτιρίου Κατηγορίας Α, τότε θα καταθέσουμε στην πιστωτική σας κάρτα 0,5% του ποσού του δανείου (μέγιστο ποσό €500).

Σημ: Πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίου κατηγορίας Α και Β είναι οι καλύτερες ενεργειακές κατηγορίες και αυτό σημαίνει λιγότερο κόστος καυσίμου και ηλεκτρισμού και μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα. 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL