Το Στεγαστικό σου δάνειο για αγορά οικοπέδου

Οι επιλογές και τα χαρακτηριστικά των σχεδίων που παρουσιάζονται πιο κάτω αφορούν μόνιμους κατοίκους Κύπρου. Αν δεν είσαι μόνιμος κάτοικος Κύπρου τα τελευταία 5 χρόνια και ενδιαφέρεσαι για στεγαστικά δάνεια επικοινώνησε με οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Κύπρου για να ενημερωθείς για τις επιλογές σου.

 Ποσό Χρηματοδότησης: Μπορείς να χρηματοδοτήθεις με ποσό που φτάνει μέχρι και το:

  •  70% της αξίας του οικοπέδου αν το οικόπεδο είναι εντός οικιστικής ζώνης, και προτίθεσαι να ανεγείρεις τη κατοικία σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
  • 70% της αξίας του οικοπέδου αν το οικόπεδο είναι εκτός οικιστικής ζώνης, για ποσό μέχρι 300.000, και προτίθεσαι να ανεγείρεις τη κατοικία σου μέσα στα επόμενα δύο χρόνια
  •  50% της αξίας του οικοπέδου αν το οικόπεδο είναι εκτός οικιστικής ζώνης, και το ποσό ξεπερνά τις 300.000
  •  50% της αξίας του οικοπέδου αν η αγορά οικοπέδου γίνεται για επενδυτικούς σκοπούς

Σχεδιασμός Δόσεων: Μπορείς να ορίσεις το ύψος της δόσης και τη συχνότητά της βάσει των δυνατοτήτων σου.

Νόμισμα: ΕΥΡΩ

Είδος Επιτοκίου: Όσον αφορά το επιτόκιο, μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε:

  • Σταθερό επιτόκιο για περίοδο 3 ή 5 χρόνων. Μετά την λήξη της σταθερής περιόδου που επιλέγεις για το δάνειο, το επιτόκιο μετατρέπεται σε κυμαινόμενο με βάση το βασικό επιτόκιο της Τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ) ή το Euribor 6m.
  • Κυμαινόμενο επιτόκιο για όλη τη διάρκεια του δανείου.  Μπορείς να επιλέξεις ως βάση είτε το βασικό επιτόκιο της τράπεζας για στεγαστικά δάνεια (ΒΕΣ) είτε το Euribor 6m. 
  • Μάθετε περισσότερα για τα επιτόκια μας απο τους Λειτουργούς εξυπηρέτησης στο Δίκτυο καταστημάτων μας

 Μέγιστη περίοδος αποπληρωμής: 20 χρόνια

 

Eλάχιστη περίοδος αποπληρωμής: Αν επιλέξεις σταθερό επιτόκιο είναι 15 χρόνια, ενώ αν επιλέξεις κυμαινόμενο επιτόκιο είναι 10 χρόνια.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL