Η Καλύτερη Τράπεζα για Private Banking στην Κύπρο το 2016

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πελάτες μας.

Η Τράπεζα Κύπρου, αναδείχθηκε για ακόμη μια φορά, ως η Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο στο τομέα της Ιδιωτικής Τραπεζικής (Private Banking) από το Euromoney - Private Banking Survey 2016

Tην σταθερή ανάκαμψη και ανοδική πορεία της Τράπεζας Κύπρου επιβραβεύει το διεθνούς φήμης έγκυρο περιοδικό EUROMONEY.  Συγκεκριμένα το περιοδικό αναδεικνύει την Τράπεζα Κύπρου, για άλλη μια φορά ως την Καλύτερη Τράπεζα στην Κύπρο για το 2016 στον τομέα του Private Banking.

Η επιλογή της  Τράπεζας Κύπρου, έγινε ανάμεσα σε κυπριακούς  και διεθνείς χρηματοοικονομικούς οργανισμούς που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο στον τομέα του Private Banking. Πρόκειται για άλλη μία σημαντική διεθνή διάκριση που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, συγκαταλέγοντας το ανάμεσα στους καλύτερους  χρηματοοικονομικούς οργανισμούς  παροχής υπηρεσιών Private Banking διεθνώς.

Η διάκριση αυτή αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το υψηλό επίπεδο των εξειδικευμένων  υπηρεσιών  και ολοκληρωμένων προϊόντων που παρέχονται στους πελάτες που έχουν εμπιστευθεί το Private Banking της Τράπεζας Κύπρου.

Λαμβάνοντας υπόψη τις οικονομικές συνθήκες που επικρατούν σήμερα διεθνώς, η επιβράβευση αυτή της Τράπεζας Κύπρου, αποκτά ιδιαίτερη σημασία  και τονίζει την  ικανότητα της να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις απαιτήσεις του σύγχρονου χρηματοπιστωτικού τομέα,  εδραιώνοντας  παράλληλα το ρόλο της ως βασικού μοχλού στην ανάπτυξη της κυπριακής οικονομίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL