Βραβεύσεις Αρίστων

Η Τράπεζα Κύπρου βραβεύει τους άριστους τελειόφοιτους φοιτητές και μαθητές

Η Τράπεζα Κύπρου τιμώντας την εργατικότητα, την ευσυνειδησία και τη φιλότιμη προσπάθεια των νέων για μάθηση , βράβευσε στις 6 Ιουλίου 2011, 130 τελειόφοιτους μαθητές και φοιτητές , των σχολών της Μέσης και Ανώτατης Εκπαίδευσης της Κύπρου οι οποίοι αρίστευσαν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των βραβεύσεων, την οποία τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Παιδείας, κ. Ανδρέας Δημητρίου και η Δήμαρχος Λευκωσίας, κα. Ελένη Μαύρου, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου κ. Αντρέας Ηλίαδης τόνισε ότι αυτά τα νέα παιδιά αξίζουν την βράβευση αφού παρόλο το δύσκολο των ημερών τόλμησαν να θέσουν στόχους και να τους πετύχουν αριστεύοντας και πρόσθεσε: «Κοιτάζοντας σας στα μάτια θέλω να σας πω με κάθε ειλικρίνεια ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα όπως άλλοτε, για όλους μας, αλλά με νέους σαν εσάς που βλέπουν μπροστά, που δεν αφήνουν κανένα εμπόδιο να τους σταματήσει να ονειρεύονται και να έχουν προορισμό, σίγουρα τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και αυτό το λέω με κάθε σιγουριά και χωρίς ίχνος διάθεσης για ωραιοποίηση των πραγμάτων»

Ο κ. Ηλιάδης στην ομιλία του ανέφερε επίσης ότι η Τράπεζα Κύπρου, ως ένας Οργανισμός με όραμα αλλά και πρωτοπόρος όχι μόνο στα χρηματοοικονομικά αλλά και στην εφαρμογή των τελευταίων τεχνολογικών εξελίξεων, συμπορεύεται με τη νέα γενιά η οποία είναι το συνώνυμο της ανάπτυξης και της τεχνολογίας .

Τέλος ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού ευχαρίστησε τα παιδιά από το Ριζοκάρπασο τονίζοντας « Θα ήταν παράληψή μου να μην αναφερθώ ιδιαίτερα στην παρουσία των παιδιών από το Ριζοκάρπασο, των νέων αυτών που άθελά τους, κουβαλούν στους ώμους τους το φορτίο του χθες και του σήμερα, των νέων αυτών, που κάτω από δύσκολες συνθήκες επιβιώνουν δίνοντας μας μαθήματα ζωής και πατριωτισμού».

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την παρουσίαση της Μυρτάνης Πιερή, νικήτριας του Πανευρωπαϊκού Διαγωνισμού Famelab, και με μουσικό πρόγραμμα από τον Λουκά Γιώρκα.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL