Ανανεωμένο Σχέδιο Sunmiles American Express

Με ένα ξεχωριστό τρόπο, ηTράπεζα Κύπρου επέλεξε να παρουσιάσει σε αντιπροσώπους των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης το ανανεωμένο σχέδιο Sunmiles American Express, στο εστιατόριο Little Buddha στη Λευκωσία. Για τους προσκεκλημένους, ετοιμάστηκε γεύμα με γεύσεις από τους διάφορους προορισμούς στους οποίους οι κάτοχοι των καρτών Sunmiles American Express μπορούν να ταξιδεύουν με τις Κυπριακές Αερογραμμές, τώρα ακόμα πιο συχνά.

Με το ανανεωμένο σχέδιο Sunmiles American Express, το οποίο ισχύει από τον Απρίλιο 2011, οι κάτοχοι των καρτών Sunmiles American Express συλλέγουν ακόμη περισσότερους βαθμούς Sunmiles, χρησιμοποιώντας την κάρτα τους για τις καθημερινές τους συναλλαγές στην υπεραγορά, στον φούρνο, σε εστιατόρια, σε καταστήματα, βενζινάδικα κτλ. Και συνεχίζουν να συγκεντρώνουν βαθμούς αγοράζοντας εισιτήρια των Κυπριακών Αερογραμμών και να απολαμβάνουν περισσότερες εκπτώσεις και προνόμια.

Κατά τη διάρκεια του γεύματος ο Δρ Χάρης Πουαγκαρέ, Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Κύπρου, χαιρετίζοντας τους προσκεκλημένους, μίλησε για το ανανεωμένο σχέδιο Sunmiles American Express, κάνοντας αναφορά στις σύγχρονες τάσεις τόσο στην κυπριακή όσο και τη διεθνή αγορά, που αποδεικνύουν πως οι καταναλωτές έχουν την ανάγκη όλο και περισσότεροι να επωφελούνται από τα προνόμια των πιστωτικών καρτών τους με τις καθημερινές τους αγορές. Αναφερόμενος ο κύριος Πουαγκαρέ, στη συνεργασία της American Express με την Τράπεζα Κύπρου και τη Cyprus Airways, υπογράμμισε τα προνομιακά οφέλη που προσφέρει το ανανεωμένο σχέδιο Sunmiles American Express στους πελάτες του. Στη συνέχεια ο κύριος Χρίστος Αγαπίου, Εμπορικός Διευθυντής των Κυπριακών Αερογραμμών αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία μεταξύ Τράπεζας Κύπρου και Κυπριακών Αερογραμμών για τις κάρτες Sunmiles American Express.

 

Το Σχέδιο Sunmiles American Express

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL