Επιχειρηματικό Φόρουμ Ουκρανίας

Μεγάλο ενδιαφέρον για την Τράπεζα Κύπρου

στο Επιχειρηματικό Φόρουμ της Ουκρανίας

Tη σημασία που αποδίδει στην Ουκρανική αγορά υπογράμμισε η Τράπεζα Κύπρου με τη συμμετοχή της στο Διεθνές Επιχειρηματικό Φόρουμ με θέμα «Cyprus: An International Business and Financial Centre» το οποίο διοργανώθηκε από το ΚΕΒΕ και το Υπουργείο Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού σε συνεργασία με τον Επιχειρηματικό Σύνδεσμο Κύπρου-Ουκρανίας και το Επιμελητήριο της Ουκρανίας στις 4 Ιουλίου 2011 στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Στο συνέδριο παρευρέθηκε και ο Υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Αντώνης Πασχαλίδης ο οποίος διάβασε χαιρετισμό εκ μέρους του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Δημήτρη Χριστόφια. Σκοπός του συνεδρίου ήταν η προώθηση της Κύπρου ως περιφερειακού κέντρου παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών και ελκυστικoύ προορισμού επενδυτικών ευκαιριών.

Η Τράπεζα Κύπρου δίδοντας μεγάλη σημασία στην περαιτέρω προώθηση της Κύπρου ως χρηματοοικονομικό κέντρο και στην ανάπτυξη των εργασιών της τράπεζας στην Ουκρανία όπου και διατηρεί θυγατρική Τράπεζα καθώς και Γραφείο Αντιπροσωπείας, έδωσε έντονα το παρόν της με την συμμετοχή ομάδας εκπροσώπων της από την Κύπρο και την Ουκρανία οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν συναντήσεις με συνεργάτες και πελάτες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή της Τράπεζας Κύπρου έμεινε απόλυτα ικανοποιημένη από την ανταπόκριση των επιχειρηματιών καθώς και το ενδιαφέρον τους για τον Οργανισμό, αφού όπως οι ίδιοι τόνιζαν οι υπηρεσίες που προσφέρει η Τράπεζα Κύπρου είναι πολύ υψηλού επιπέδου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL