Επιχείρησε το 15: "Everything is Marketing"

Η Τράπεζα Κύπρου και το Cyprus Institute of Marketing (CIM), μέσα στα πλαίσια των επιχειρηματικών διαλέξεων «Επιχείρησε το», διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία  το ετήσιο CIM MARKETING SUMMIT.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε  το Σάββατο 31 Μαρτίου 2012 στα Κεντρικά Γραφεία της Τράπεζας Κύπρου στην Αγία Παρασκευή.

Η σειρά διαλέξεων «Επιχείρησε το» διοργανώνεται από την Τράπεζα Κύπρου εδώ και 4 χρόνια με στόχο να δίνει πληροφορίες αλλά και απαντήσεις σε ερωτήματα που απασχολούν τον επιχειρηματικό κόσμο της Κύπρου, μέσα από τις γνώσεις διακεκριμένων Κυπρίων αλλά και ξένων επιστημόνων.

 

Το Συμπόσιο του CIM έχει καθιερωθεί ως το κορυφαίο ακαδημαϊκό γεγονός της χρονιάς σε σχέση με τις Διοικητικές Επιστήμες και ειδικότερα με τις επιστήμες του Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ.  Το φετινό Συμπόσιο επικεντρώθηκε  στις ‘Νέες τάσεις στο Παγκόσμιο Μάρκετινγκ/Μάνατζμεντ και τις προκλήσεις της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.’

 

Είναι αξιοσημείωτο ότι στο Συμπόσιο παρευρέθησαν ‘Γίγαντες’ του 21ου αιώνα στον τομέα του Μάρκετινγκ και του Μάνατζμεντ. Αυτό το γεγονός αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για την Κύπρο. Κύριοι ομιλητές ήταν ο Prof. Nigel Piercy, Warwick University και ο Prof. Marc Thompson Said Business School, Oxford University. Ο Prof. Piercy ασχολήθηκε με το θέμα ‘Is Sales the new Marketing?’ και ο Prof. Thompson με το θέμα ‘Reinventing Management’. Οι Καθηγητές ανέπτυξαν τις θεωρίες τους σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τάσεις στον χώρο του Μάρκετινγκ και Μάνατζμεντ και συζήτησαν  με τα στελέχη των Κυπριακών επιχειρήσεων τρόπους αντιμετώπισης των προκλήσεων ένεκα και της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι 2 ομιλητές είναι ιδιαίτερα διακεκριμένοι στους τομείς τους και έχουν εκδώσει σωρεία συγγραμμάτων.

Το Συμπόσιο τέθηκε υπό την υψηλή προστασία του Έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους.

Το συμπόσιο χαιρέτησε, εκ μέρους της Τράπεζας Κύπρου ο Γενικός Διευθυντής Λιανικής Τραπεζικής Κύπρου, κ. Χάρης Πουαγκαρέ, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι η Τράπεζα Κύπρου θα βρίσκεται πάντοτε στο πλευρό του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL