"Καλύτερη τράπεζα για υπηρεσίες συναλλάγματος"

Διεθνής αναγνώριση από το Global Finance

Καλύτερη τράπεζα παροχής υπηρεσιών συναλλάγματος της Κύπρου αναδείχθηκε για πέμπτη συνεχή χρονιά από το διεθνούς φήμης έγκυρο περιοδικό Global Finance η Τράπεζα Κύπρου. Πρόκειται για άλλη μία σημαντική διεθνή διάκριση που επιβεβαιώνει την επιτυχημένη πορεία του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, συγκαταλέγοντας το ανάμεσα στους καλύτερους χρηματοοικονομικούς οργανισμούς παροχής υπηρεσιών συναλλάγματος άλλων 97 χωρών.

 

Τα κριτήρια για την επιλογή της καλύτερης τράπεζας υπηρεσιών συναλλάγματος σε κάθε χώρα περιλαμβάνουν τον όγκο συναλλαγών σε συνάλλαγμα, το μερίδιο αγοράς, το εύρος των παρεχόμενων υπηρεσιών διεθνώς, την ποιότητα εξυπηρέτησης, το βαθμό ανταγωνιστικότητας των χρεώσεων και την αξιοποίηση καινοτόμων τεχνολογιών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι για την απόφαση επιλογής και βράβευσης των τραπεζικών ιδρυμάτων παγκοσμίως, η συντακτική ομάδα του περιοδικού λαμβάνει υπόψη της τις απόψεις διεθνών αναλυτών του τραπεζικού κλάδου, ανώτατων εταιρικών στελεχών και ειδικών σε θέματα εφαρμοσμένης τεχνολογίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL