Παζαράκια "Αλυσίδα Ζωής"

Η Τράπεζα Κύπρου στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς της, για δωδέκατη συνεχή χρονιά, διοργάνωσε και φέτος, μεταξύ άλλων τα παζαράκια «Αλυσίδα Ζωής» που σκοπό έχουν την ενίσχυση του Αντικαρκινικού Συνδέσμου. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το προσωπικό της Τράπεζας σε όλες τις πόλεις της Κύπρου με τα παζαράκια «Αλυσίδα Ζωής», προσφέροντας χαρά και διασκέδαση, κατάφερε να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο που τόσο απλόχερα κάθε φορά προσφέρει για τον συνάνθρωπό του.

Στα παζαράκια, τα οποία έχουν καθιερωθεί στη συνείδηση του κάθε πολίτη ως μία προσφορά αγάπης και ουσιαστικής συμπαράστασης προς τους καρκινοπαθείς συμπολίτες μας, μικροί και μεγάλοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα, παιδικά ωδεία και σχολές χορού, καθώς και επιδείξεις από σχολές καράτε. Επίσης, διασκέδασαν μέσα από μία μεγάλη ποικιλία παιδικών παιχνιδιών και επιδείξεων, και είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις πολλές γευστικές επιλογές που υπήρχαν.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου κ.Ανδρέας Ηλιάδης, δήλωσε ότι : « Οι εθελοντές συνάδελφοι της Τράπεζας Κύπρου εδώ και δώδεκα χρόνια, ακούραστα, με ενθουσιασμό και πάνω από όλα με τη καρδιά τους γεμάτη αγάπη, κατάφεραν τον στόχο τους. Η Τράπεζα Κύπρου μέσα από τα 112 χρόνια πορείας της αποδεικνύει καθημερινά την ανθρώπινη πλευρά της , αφού πάντοτε βρίσκεται αρωγός στις προσπάθειες στήριξης του κοινωνικού συνόλου».

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL