"Επιχείρησε το": Διάλεξη De Martini

«Επιχείρησε το 13»

Ο Δρ Demartini μάγεψε το κοινό

Η Τράπεζα Κύπρου με τη διοργάνωση των διαλέξεων «Επιχείρησε το» βρίσκεται κοντά στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες δίδοντας τους πληροφορίες αλλά και απαντήσεις στα ερωτήματα που τους απασχολούν, μέσα από τις γνώσεις διακεκριμένων Κύπριων αλλά και ξένων επιστημόνων.

Μέσα στα πλαίσια των διαλέξεων «Επιχείρησε το» στις 23 Μαΐου φιλοξενήθηκε στη Κύπρο ο διεθνούς φήμης συγγραφέας και εκπαιδευτής στον τομέα της μεγιστοποίησης των ανθρωπίνων δυνατοτήτων Δρ. John Demartini .

Ο Δρ Demartini, ο οποίος έχει συγγράψει μέχρι σήμερα πάνω από 40 βιβλία και είναι επίσης γνωστός για τη συμμετοχή του στη συγγραφή του παγκοσμίως γνωστού βιβλίου «The Secret» , εντυπωσίασε το κοινό του αφού έδωσε απαντήσεις σε ερωτήματα, όπως με ποιο τρόπο οι νόμοι της φυσικής, της οικονομίας και της ανθρώπινης ιστορίας μπορούν να επηρεάσουν την επιτυχία των επιχειρήσεων. Επίσης ανέλυσε το πώς μπορεί να διευρυνθεί το όραμα και η σκέψη αναφέροντας τρόπους με τους οποίους μπορούν οι νόμοι του σύμπαντος να χρησιμοποιηθούν με στόχο την προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Η εκδήλωση συγκέντρωσε πλήθη κόσμου και ο ομιλητής κατάφερε να διατηρήσει το ενδιαφέρον του κοινού για δύο και πλέον ώρες.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL