Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου

Στις κορυφαίες τράπεζες του κόσμου

κατέταξε την Τράπεζα Κύπρου το περιοδικό «The Banker»

 

Το διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό την αξιολόγησε με ΑΑΑ- (εξαιρετικά ισχυρή)

Την συμπερίληψη της στην ομάδα των 18 τραπεζών ανά το παγκόσμιο που αξιολογούνται ως «εξαιρετικά ισχυρές» πέτυχε η Τράπεζα Κύπρου, η εμπορική επωνυμία της οποίας έλαβε την αξιολόγηση ΑAA- (extremely strong), στην ετήσια έκθεση «Top 500 Banking Brands» του διεθνούς κύρους οικονομικού περιοδικού «The Banker».

Επίσης η Τράπεζα Κύπρου βρίσκεται μεταξύ των κορυφαίων τραπεζικών εμπορικών επωνυμιών (brand name) και κατατάσσεται στην 210η θέση της συγκεκριμένης έκθεσης – η οποία βαθμολογεί την αξία της εμπορικής επωνυμίας -, ανάμεσα στους κορυφαίους τραπεζικούς οργανισμούς παγκοσμίως και στην υψηλότερη θέση από πλευράς κυπριακών τραπεζών.

Η αξιολόγηση των 500 πιο αναγνωρίσιμων τραπεζικών επωνυμιών παγκοσμίως γίνεται από το έγκυρο και διεθνούς κύρους οικονομικό περιοδικό «The Banker», σε συνεργασία με τον ανεξάρτητο Βρετανικό οργανισμό αξιολόγησης επωνυμιών Brand Finance. Για την αξιολόγηση αυτή χρησιμοποιείται επιστημονικό μοντέλο ανάλυσης το οποίο συγκρίνει τις δυνατότητες, το επιχειρηματικό ρίσκο και τις μελλοντικές προοπτικές μίας εμπορικής επωνυμίας, σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές της.

Η νέα αυτή διάκριση αναγνωρίζει και επιβεβαιώνει την εμπιστοσύνη προς το Συγκρότημα της Τράπεζας Κύπρου τόσο στην εγχώρια όσο και στη διεθνή χρηματοπιστωτική αγορά.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL