Χρυσός χορηγός του Αθλητικού Τουρνουά Ευρωπαικών Χρηματιστηρίων

Η Τράπεζα Κύπρου αναλαμβάνει Χρυσός Χορηγός του ετήσιου Αθλητικού Τουρνουά Ευρωπαϊκών Χρηματιστηρίων, που θα διοργανώσει το Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και στο οποίο θα συμμετάσχουν περίπου 20 Χρηματιστήρια της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης.

Το Τουρνουά – το οποίο διεξάγεται σε ετήσια βάση - θα πραγματοποιηθεί φέτος στην Κύπρο μεταξύ 9 και 11 Σεπτεμβρίου, και συνιστά μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για την ευρύτερη προβολή της Κύπρου στο εξωτερικό, τόσο για το επίπεδο των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που προσφέρει αλλά και εστιάζοντας και στις δυνατότητες και ανέσεις που μπορεί αυτή να παρέχει ως ένα ελκυστικό κέντρο αθλητικού τουρισμού.

Η διοργάνωση καλύπτει ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων όπως ποδόσφαιρο, πετόσφαιρα, καλαθόσφαιρα, κολύμβηση, τένις, επιτραπέζια αντισφαίριση κ.ά. και σ’ αυτή αναμένεται η συμμετοχή 200 εκπροσώπων από 20 περίπου ευρωπαϊκά χρηματιστήρια.

Η έμπρακτη στήριξη του Τουρνουά εκ μέρους του Συγκροτήματος συνάδει με τη φιλοσοφία της Τράπεζας Κύπρου να επιστρέφει έμπρακτα στην κοινωνία την εμπιστοσύνη με την οποία την περιβάλλει, μέσα από τα προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που προσφέρει στους τομείς της υγείας, του πολιτισμού, της παιδείας, του περιβάλλοντος και του αθλητισμού.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL