Πιστοποιημένη υπηρεσία

Πιστοποίηση ISO για την Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών (ΙΒS) και τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών (IBUs) στην Κύπρο.

H δέσμευση μας για ποιοτική εξυπηρέτηση και συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας μας επιβεβαιώθηκε επίσημα στις 11 Μαρτίου 2009 όταν η Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών (ΙΒS) και τα Κέντρα Διεθνών Εργασιών (IBUs) Λευκωσίας, Λεμεσού, Λάρνακας και Πάφου πιστοποιήθηκαν με το ISO 9001:2008. Η Τράπεζα Κύπρου είναι η πρώτη Τράπεζα στην Κύπρο που εξασφάλισε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση για τον Τομέα Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών σε παγκύπρια βάση.

Σχετικά με την πιστοποίηση ISO

Η πιστοποίηση ISO 9001:2008 αποτελεί σημαντικό ορόσημο για την Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και τα IBUs της Τράπεζας Κύπρου, δεδομένου ότι επικύρωσε τη δέσμευση μας για παροχή της ψηλότερης δυνατής εξυπηρέτησης που αναμένουν οι πελάτες μας. Το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εγκαταστάθηκε παρέχει στους πελάτες την εγγύηση ότι η Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών και τα IBUs θα συνεχίσουν όπως πάντα να αναπτύσσουν και να παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας.

Η πιστοποίηση αφορά την παροχή τραπεζικών και άλλων χρηματοοικονομικών υπηρεσιών σε πελάτες εκτός Κύπρου και σε εταιρείες με διεθνείς δραστηριότητες, σε κάθε ένα από τα IBUs. Αφορά, επίσης, τη διαχείριση και υποστήριξη των IBUs κεντρικά από την Υπηρεσία Διεθνών Τραπεζικών Υπηρεσιών, καθώς και την παροχή υποστήριξης στα Γραφεία Αντιπροσωπείας της Τράπεζας σε όλον τον κόσμο.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ 800 00 800 / (+357) 2212 8000 EMAIL